Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı Genel Kurulunu Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı, 2016 yılı son genel kurulunu yaparak, vakfın daha da güçlenmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

30.11.2016 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı, 2016 yılı son genel kurulunu yaparak, vakfın daha da güçlenmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

2016 yılının ilk gününde kurulan Adıyaman Üniversitesi Destekleme Vakfı, 2. genel kurulunu gerçekleştirdi. İlk mali ve çalışma planlarını görüşme genel kurulunun Mart ayında gerçekleştirildiği Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı, 2'incisini Adıyaman Üniversitesi Turizm ve Uygulama Otelinde gerçekleştirdi.

Vakfın Başkanı olan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin katılımı ile gerçekleşen genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan oluşturuldu.

Mehmet Dağtekin'in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda Abdullah Yalçın, İbrahim Tuğluk, Ruken Ünlü divan üyeliğine seçildi.

Vakfın sekreteri Recep Köse tarafından, yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. Genel kurulda üyeler vakfın daha da güçlenmesi için görüş alışverişinde bulundu.

Genel kurulda konuşan Adıyaman Üniversitesine Destekleme Vakfı Başkanı Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü, yeni kurulan bir vakıf olduklarını ve güzel çalışmalara imza atıldığını belirtti.

Talha Gönüllü konuşmasında, "Benden önce çok güzel fikirler dile getirildi. Vakfımızın gayesi hayırlı hizmet yapmak ve öğrencilerimize katkıda bulunmaktır. Gelir getiren bir vakıf olmamız gerekiyor. Yeni kurulmuş bir vakıfız. Bir çok eksikliklerimiz var ama zamanla bunları gidereceğiz. Güzel bir başlangıç söz konusu ve hedefimize doğru ilerliyoruz. Üyelerimizin desteğinin devam etmesini bekliyoruz. Burs verme hususunda üyelerimizin hassasiyetini biliyoruz. Bir üyenin en az bir kişiye burs verme hususu zor değil. Öğretim üyelerimizden, personelimizden gönüllülük esasıyla kesinti yapılıyor. İnşallah bu şekilde vakfımızı daha da geliştirerek, daha büyük kitlelere hitap edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde geri dönüşüm ile ilgili bir kurs açtık. Bu ürünler kermeste satıldı ve vakfımıza gelir getirdi" dedi.

(AHM) - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı Genel Kurulunu Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement