Adıyaman Valisi Sodan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Valisi Sodan Açıklaması

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, görevde bulunduğu süre içerisinde, her gününde "Adıyaman'a nasıl yararlı olurum" diye çalıştığını belirtti.

07.08.2012 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, görevde bulunduğu süre içerisinde, her gününde "Adıyaman'a nasıl yararlı olurum" diye çalıştığını belirtti.

Vali Sodan, Adıyaman İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantısında, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, tayininin çıkması dolayısıyla il genel meclisi üyeleriyle vedalaştı.

Adıyaman'da 4 yıldan beri çalıştığını ve çok güzel işlere imza attıklarını belirten Sodan, bu başarının temelinde birlik ve beraberliğin, huzur içerisinde çalışmanın olduğunu kaydetti.

Adıyaman'dan huzur içerisinde ayrıldığını anlatan Sodan, yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

"İmkanlar ölçüsünde görevimizi en iyi bir şekilde yerine getirdik. Görevde bulunduğum süre içerisinde görevimin hakkını yerine getirmek için elimden ne geliyorsa yaptım. Görevde bulunduğum süre içerisinde her günümde Adıyaman'a nasıl yararlı olurum diye çalıştım. Bu süreçte Adıyaman'a sağlık alanında yer tahsisi yaparak 400 yataklı bir hastanenin yapılmasında önemli bir emeğimiz oldu. Yine eğitim alanında geçmiş dönemlerde yapılan toplam 3 bin 800 derslik okul varken sadece bizim dönemimizde bin 800 derslik yapıldı. Bu süreçte 50 okul ve 15 lise yaparak hizmete açtık. Ayrıca 3 olan ana okulu sayısını da 30'a çıkardık. Yine bölünmüş yollar ve Nissibi Köprüsü gibi önemli çalışmalara arkadaşlarımızla imza attık. Buradan ayrılırken kalbim çok rahat bir şekilde ayrılıyorum."

Yapılan konuşmanın ardından İl Genel Meclisi üyeleri Kahta ilçesi Çaybaşı Köyü 563 parsel üzerine yapılması planlanan öğrenci yurdu ile Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan İl Özel İdaresi 2012 yılı performans programında bulunan kanalizasyon projesi yaptırılması raporunu görüştü.

Muhabir: Hakan Furkan/ Orhan Çiçek

Yayıncı: İsmail Fidan - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman Valisi Sodan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement