Adıyamanlı Eskrimci Özkalycı Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Adıyamanlı Eskrimci Özkalycı Türkiye Şampiyonu Oldu

Adıyamanlı Eskrimci Özkalycı Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığının 04-06 Kasım tarihlerinde Trabzon’da yapılan Minikler ve Gençler Epe Türkiye Şampiyonasında Adıyamanlı Bayan Sporcu Nisanur Özkalycı Türkiye Şampiyonu oldu.

07.11.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığının 04-0 6 Kasım tarihlerinde Trabzon'da yapılan Minikler ve Gençler Epe Türkiye Şampiyonasında Adıyamanlı Bayan Sporcu Nisanur Özkalycı Türkiye Şampiyonu oldu.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Trabzon ilinde yapılan eskrim Epe Türkiye Şampiyonasına Adıyaman'dan 17 sporcunun katıldığını ve Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu elde ettiklerini söyledi.

Eskrim sporunda erkekler kadar bayan sporcularında büyük başarılara imza attığını belirten Müdür Bağcı, "Genç eskrimcilerimiz başarılarına her geçen gün bir yenisini eklerken Trabzon'da yapılan Epe Türkiye Şampiyonasında birincilik elde ederek ilimize büyük bir mutluluk yaşatan bayan eskrim sporcumuz Nisanur Özkalycı'yı tebrik ediyorum. Gelecekte olimpiyatlarda Adıyaman ismini gururla duyabilmek için azimle çalışmalarını sürdüren tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde ettikleri başarıdan dolayı kurumum ve ilimiz spor camiası adına gönülden kutlar, başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyamanlı Eskrimci Özkalycı Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement