Adıyamanlı Sanatçı Albüm Gelirini Soma'ya Bağışlayacak - Son Dakika
Güncel

Adıyamanlı Sanatçı Albüm Gelirini Soma'ya Bağışlayacak

Adıyamanlı Sanatçı Albüm Gelirini Soma\'ya Bağışlayacak

Adıyaman’ın yerel sanatçısı Mahmut Karadağ, birkaç ay önce çıkardığı “La Ne Hoştu Eskiden” isimli albümünden elde edilecek geliri Soma’da hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlayacağını söyledi.

20.05.2014 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın yerel sanatçısı Mahmut Karadağ, birkaç ay önce çıkardığı "La Ne Hoştu Eskiden" isimli albümünden elde edilecek geliri Soma'da hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlayacağını söyledi.

Sanatçı Mahmut Karadağ, birkaç ay önce çıkardığı ilk albümü "La ne hoştu eskiden" isimli albümünün klibini çektiği Tarihi Keleş Konağı'nda basın açıklaması düzenledi. Albümden gelecek bütün geliri Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlayacağını açıklayan Karadağ, "Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, kardeşlerimize öncelikle Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Acımız büyük, yaklaşık birkaç ay önce çıkarmış olduğum albümümden gelecek olan bütün geliri Soma'da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine bağışlayacağım. Yangına bir nebze su dökebilirsek ne mutlu bizlere, acımız bir nebze de olsa sönmüş olur. Buradan tüm sanat camiasındaki büyüklerime, Adıyamanlı hemşehrilerimizden desteklerini bekliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyamanlı Sanatçı Albüm Gelirini Soma'ya Bağışlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement