Adıyamanspor-Fethiyespor - Son Dakika
Güncel

Adıyamanspor-Fethiyespor

Adıyamanspor-Fethiyespor

Fethiyespor maçı Samed Kartal, Murat Türkkan ve Onur Okan'ın golleri ile 3-0 kazandı.

09.04.2012 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiyespor 27.hafta karşılaşmasında deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaştı.

*Maçı çevre illerden bu maç için Adıyaman'a gelen 4 Fethiyespor taraftarı da tribünden izlediler. Maç öncesinde Fethiyesporlu taraftar her iki takımın kaptanına da çiçek vererek başarı dileklerini iletti.

*Fethiyespor deplasmanda en son 5 Şubat'ta Kırklarelispor'u 1-0 yenmişti. O tarihten sonra oynanan 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Fethiyespor 32 gün aranın ardından deplasmanda 3 puan kazandı.

*Devre arasında Fethiyespor'a transfer olan kaleci Emin Sarı bu sezon ilk ilk onbirde forma giyme şansı buldu. Emin Sarı'nın dışında Kenan Aşkan ve Niyazi Nayernazlı da ilk onbirde forma giydiler.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Adıyaman Atatürk Stadında oynanan maç Fethiyesporlu oyuncuların başlama vuruşuyla başladı.

17.dakikada orta sahada topla buluşan Samed Kartal Adıyamansporlu 3 oyuncuunn arasında sıyrılarak ceza sahasına girdi. Altıpas çizgisinin köşe kısmından yaptığı güzel vuruşla fileleri havalandıran Samed Kartal Fethiyespor forması ilk ilk golünü atmış oldu.

49.dakikada kazanılan korneri Adıyamanspor'da Cem Kavçak kullandı. Ceza sahası dışında topla buluşan Güney Atılgan sert vurdu. Kaleci Emin topu tokatlayarak kornere çeldi.

53.dakika: Ceza sahası içinde sol taraftan yapılan ortaya arka direk önünden kafayla vuran Emrah Tanta'nın bu vuruşu üst direkten geri dönerken Adıyamanspor bulduğu bu net pozisyonda sonuca ulaşamadı.

73.dakikada kazanılan serbest vuruşu Onur Okan kullandı. Ceza sahası içerisinde topa Murat Türkkan kafa vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

75.dakikada gelişen Fethiyespor atağında direkten dönen topu Abdullap Apak kontrol etti. Abdulah topu kaleciden kurtardı. Önüne gelen topa sert vuran Onur Okan topu ağlarla buluşturarak skoru 3-0'a getirdi.

Adıyamanspor:0 – Fethiyespor:3

Stad: Adıyaman Atatürk Stadı

Hakemler: Erdem İnen, Sedat Bayrak, Abdurrahman Duman

Adıyamanspor: Serdar Yılmaz, Samet Cantürk, Güney Atılgan, Mustafa Öner, Cem Kavçak (79.dakika Osman Seferoğlu), Savaş Bahadır, Abuzer Şahin (64.dakika Eyüp Rıdvan Karakuş), Fatih Şerifoğlu, Serkan Yılmaz, Emrah Tanta, Furkan Işıkdemir (79.dakika Tugay Komşu)

Fethiyespor: Emin Sarı, Sabri Turgut, Sabri Gümüşsoy, Engin Yeşilli (82.dakika Salim Coğuplugil), Mesut Özgür, Murat Türkkan, Kenan Aşkan, Onur Okan, Samed Kartal (71.dakika Mustafa Aykut Turan), Niyazi Nayernazlı (51.dakika Selçuk Özkan), Abdullah Apak

Gol: 17.dakika Samed Kartal, 73.dakika Murat Türkan, 75.dakika Onur Okan (Fethiyespor)

Sarı Kart: 25.dakika Güney Atılgan 89.dakika Tugay Komşu (Adıyamanspor) 31.dakika Mesut Özgür, 69.dakika Sabri Gümüşsoy (Fethiyespor)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adıyamanspor-Fethiyespor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement