Adl Markası Güçlü Ve Başarılı Kadın Yüzü İçin Özge’yi Secti - Son Dakika
Güncel

Adl Markası Güçlü Ve Başarılı Kadın Yüzü İçin Özge’yi Secti

Adl Markası Güçlü Ve Başarılı Kadın Yüzü İçin Özge’yi Secti

Adl 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonun Yeni Yüzü Özge Ulusoy Oldu. Survivor'un Başarılı Yarışmacısı Özge Ulusoy Adl'nin Yeni Koleksiyonu İçin Önceki Gün Seyrantepe Nurettin Sarı Stüdyosunda Kamera Karşısına Geçti.

08.07.2011 13:26  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adl 2011-2012 sonbahar-kış koleksiyonun yeni yüzü özge ulusoy oldu. Survivor'un başarılı yarışmacısı özge ulusoy adl'nin yeni koleksiyonu için önceki gün seyrantepe nurettin sarı stüdyosunda kamera karşısına geçti. Fotoğraflar Lara Sayılgan tarafından çekildi.

Çekim ilgili Ulusoy," Türkiye'nin önde gelen tekstil firmasi. Onların yüzü olmak, onlarla beraber aynı yolda yürümek benim için çok güzel bir şey. Çok gurur duyuyorum böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum" diye konuştu.

Survivor yarışması bittikten sonra ilk kez oradaki düşüncelerini şu sözlerle paylaştı. Ulusoy, " Survivor benim için zor hem de güzel bir deneyim oldu. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan bir tanesi. Ben orda tamamen detoks yaptığımı düşünüyorum. Beyin açısından ve vücut açısından arındığımı düşünüyorum. Çok vaktim oldu orda her şeyi düşünecek. Tepkiler çok güzel biz adada hiçbir şey anlamıyorduk.

Ben Türkiye'ye döner dönmez havalimanında insanların ilgisini ve sevgisini görünce çok mutlu oldum. Bu kadar sevilmek çok güzel… Yolda herkes tebrik ediyor, bu çok güzel bir duygu. Hayatımda yaşadığım en güzel deneyimdi. Survivor'dan önce tanınıyordum ama yarışmadan sonra daha da ünlü oldum. Şimdi bütün Türkiye beni tanıyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adl Markası Güçlü Ve Başarılı Kadın Yüzü İçin Özge’yi Secti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement