Adliye Çıkışı Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Adliye Çıkışı Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Adliye Çıkışı Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Ağrı’nın Patnos Adliyesindeki bir boşanma davasının duruşması bittikten sonra silahlı saldırıya uğrayan aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

19.07.2017 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Patnos Adliyesindeki bir boşanma davasının duruşması bittikten sonra silahlı saldırıya uğrayan aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Patnos Adliyesine bir boşanma davası için gelen aynı aileden Cumali, İrfan, Ebubekir ve İsmail Güler, söz konusu davanın duruşmasında ifade verdikten sonra adliyenin otoparkına geldi. Otoparktaki bir minibüs ve kamyonette bulunan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen saldırganlar, bu kişilere silahla ateş açtı. Olayda, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralanan Cumali, İrfan, Ebubekir ve İsmail Güler, Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Cumali Güler, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Güvenlik güçleri, olayın ardından kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adliye Çıkışı Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 9 Zanlı Gözaltına Alındı
    14:28 Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 9 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda polis ekipleri tarafından 9 zanlı gözaltına alındı. Bandırma, Gömeç, Edremit, Susurluk, İvrindi ve Susurluk ilçelerinde gerçekleştirilen uygulama ve denetimlerde, şüphelilerin üst aramalarında 33,31 gram sentetik uyuşturucu, 5 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, hassas terazi, bir adet uyuşturucu hap ile payp (uyuşturucu içiminde kullanılan aparat) ele geçirildi. Gözaltına alınan 9 zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
    14:24 Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen çember operasyonunda, 9 ayrı suç kaydı ve 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli C.Y., Nurdağı ilçesinde saklandığı adreste yakalandı. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek
    14:22 Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek

    Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi. Kaldırımları kullanmak isteyen vatandaşların talepleri üzerine denetimler sık bir şekilde devam edecek.

  • Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı
    14:15 Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen narkotik uygulamalarında 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan çalışmalarda 91 sokak, 37 park, 31 metruk bina ve 114 iş yeri incelendi. Ayrıca 275 aracın sorgusu yapıldı ve 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi. Kimlik kontrolü yapılan kişilerden 20'si çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi ve haklarında işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:11 Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin refüje çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı
    14:09 Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı

    Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullananlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda B.G'nin üzerinde yapılan aramada 4 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan B.G, ifadesi alınmak üzere Gümüşhacıköy Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


Advertisement