Adnan Oktar İfadesinde Aylık Gelirinin 3 Bin 500 TL Olduğunu Söyledi - Son Dakika
Magazin

Adnan Oktar İfadesinde Aylık Gelirinin 3 Bin 500 TL Olduğunu Söyledi

Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen Oktar dahil 143 kişi tutuklandı, 14 kişi serbest bırakıldı. Sorguda soruları yanıtlayan Oktar, aylık gelirinin 3 bin 500 TL olduğunu söyledi.

19.07.2018 09:30  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında Oktar dahil 143 kişi tutuklandı, 14 kişi serbest bırakıldı. Gözaltında ifade veren Oktar, aylık gelirinin 3 bin 500 TL olduğunu söyledi.

"AYLIK GELİRİM 3 BİN 500 TL"

Sorgusunda aylık gelirinin 3 bin 500 lira olduğunu beyan ettiği öğrenilen Oktar'ın, "Müştekiler bana kumpas kurmuşlardır. Yurtdışı görüşmelerim Türkiye aleyhine değil, Türkiye lehine yapılan görüşmelerdir. Küçük kızları evine alarak cinsel tacizde bulunduğuma dair iddiaları da kabul etmiyorum. Ben kanuna, hukuka uygun yaşayan bir kişiyim. İddiaları çirkin buluyorum, kabul etmiyorum. Gittiğim yerler bellidir. Gizli anlaşılmaz örgüt lideri bir kişi değilim" dediği kaydedildi.

OKTAR VE GRUBUNUN AYLIK GELİRİ 1 MİLYON DOLAR

Mali Şube ekiplerinin araştırmalarında, Adnan Oktar ve grubunun aylık 1 milyon doların üzerinde para kazandığı tespiti yapıldığı ileri sürüldü.

Adnan Oktar İfadesinde Aylık Gelirinin 3 Bin 500 TL Olduğunu Söyledi

Son Dakika Magazin Adnan Oktar İfadesinde Aylık Gelirinin 3 Bin 500 TL Olduğunu Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement