Adnan Oktar'ın Aranan 2 Numaralı Adamı Tarkan Yavaş Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Adnan Oktar'ın Aranan 2 Numaralı Adamı Tarkan Yavaş Kimdir?

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yapılan operasyonda kaçan, örgütün en önemli iki isminden biri olan Tarkan Yavaş, çocuk istismarı dahil bir çok suçtan aranıyor.Tarkan Yavaş kimdir?

11.07.2018 12:22  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ve 235 kişiye yapılan dev operasyonda silahlı olarak kaçan örgütün 2 numaralı olarak bilinen Tarkan Yavaş, hakkında çocuk istismarı başta olmak üzere birden fazla suçlama var.

Adnan Oktar'ın Aranan 2 Numaralı Adamı Tarkan Yavaş Kimdir?

TARKAN YAVAŞ KİMDİR?

Peki Adnan Oktar'ın suç makinesi haline gelen 2 numaralı adamı Tarkan Yavaş Kimdir?

30 yıldan bu yana Adnan Oktar'ın arkadaş grubu içerisinde yer almaktadır. Hem Osmanlı hem Cumhuriyet döneminde eğitim tarihimizde önemli bir yere sahip olan Galatasaray Lisesi'nden mezun olmuştur. Ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirmiş ve aynı üniversitede Siyasi Tarih bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Adnan Oktar'ın Fahri Başkanı olduğu ve Yaratılış Gerçeği, evrim teorisinin geçersizliği, Kur'an mucizeleri başta olmak üzere bilimsel ve imani konularda yurt içi ve yurt dışında binlerce konferans düzenleyen Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı'nın ve milli değerlerimizin milli birlik ve beraberlik konusunda halkımızı bilinçlendirme ve milli değerlerin korunması yönünde toplumsal duyarlılığı arttırma amaçlarını taşıyan Milli Değerleri Koruma Vakfı'nın uzun yıllardır başkanlığını yapmaktadır. Galatasaray Spor Kulübü'nde üyeliği halen devam etmektedir. İyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı ve devletin bekasını ve haklarını korumakta kararlı, milli şuura sahip, aydın bir Türk neslinin oluşması en büyük isteklerindendir.

Adnan Oktar\'ın Aranan 2 Numaralı Adamı Tarkan Yavaş Kimdir?

Son Dakika Güncel Adnan Oktar'ın Aranan 2 Numaralı Adamı Tarkan Yavaş Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement