Adnan Polat, Ali Şen ve Sadri Şener'den Futbol Zirvesi - Son Dakika
Spor

Adnan Polat, Ali Şen ve Sadri Şener'den Futbol Zirvesi

Galatasaray’ın eski Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe’nin eski Başkanı Ali Şen ve Trabzonspor’un eski Başkanı Sadri Şener, Bodrum Türkbükü’nde buluşarak futbolla alakalı sohbet etti.

11.05.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın eski Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe'nin eski Başkanı Ali Şen ve Trabzonspor'un eski Başkanı Sadri Şener, Bodrum Türkbükü'nde buluşarak futbolla alakalı sohbet etti.

Havaların ısınması ile birlikte tatilcilerin gözde yeri Bodrum hareketlenmeye başladı. Türkiye'nin üç büyük güzide takımının eski başkanları geçtiğimiz gün Bodrum Türkbükü'nde akşam yemeğinde buluştular.

Fenerbahçe eski Başkanlarından Ali Şen, Galatasaray eski Başkanlarından Adnan Polat ve Trabzonspor eski Başkanlarından Sadri Şener, Türkbükü'nde Atılay Balık'ta bir araya gelerek güzel bir akşam yemeği yedi. Bu üçlünün buluşması gelecekle alakalı kafalarda soru işareti oluşturdu.

Üç büyük kulübün eski başkanlarının akşam yemeği boyunca futbol üzerine konuştukları ifade edilirken, bu büyük buluşmanın ardından mekanda hatıra fotoğrafı çekildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adnan Polat, Ali Şen ve Sadri Şener'den Futbol Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement