Adnan Saygun’da "Vals Ve Tango" Bir Arada - Son Dakika
Kültür Sanat

Adnan Saygun’da "Vals Ve Tango" Bir Arada

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, bu kez "Cafe Tango" etkinliğine ev sahipliği yapacak.

28.04.2011 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Nisan 2011 Cumartesi akşamı gerçekleşecek gösteride vals, milongo, tango ve candombe gibi pek çok farklı tür İzmirlilerle buluşacak.

Arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu tarafından oluşturulan "Cafe Tango" konseptinde, sanatçı Pancaroğlu, farklı alanlardaki müzisyenleri de aynı sahnede buluşturuyor. İstanbul'da yaşayan Arjantinli ünlü gitarist Ricardo Moyano ve "bandoneon" üstadı Carlos Gustavo Battistessa, flütist Elif Yurdakul ve viyolacı Evrim Baştaş, arpist Meriç Dönük ve diğer yandan Türkçe tangolarda ses sanatçısı Dilek Türkan, "bas"ta Arda Agoşyan ve danslarda Melin – Selim çifti zaman zaman tiyatral öğeler içeren bu çok hareketli dinletide yer alacak. Salgan, Piazzolla, Troilo, Discepolo, Aieta, Bardi ve Gardel'in yanı sıra unutulmaz Türk tangoları yepyeni düzenlemelerle karşımıza çıkarken doğaçlamalar da devreye girecek.

Saat 20.00'de başlayacak olan konserin biletleri Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Gişesi'nden, İzmir Sanat'tan ya da www.izmir.bel.tr/kultursanat/anasayfa adreslerinden temin edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Adnan Saygun’da 'Vals Ve Tango' Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement