Adnan Şenses'in Kızı Babasının Adını Yaşatıyor - Son Dakika
Güncel

Adnan Şenses'in Kızı Babasının Adını Yaşatıyor

Adnan Şenses\'in Kızı Babasının Adını Yaşatıyor

Geçen yıl hayatını kaybeden Adnan Şenses’in kızı Arzum Şenses Alkuş, babasının anısına Bodrum’a fen laboratuvarı yaptırdı.

09.09.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen yıl hayatını kaybeden Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş, babasının anısına Bodrum'a fen laboratuvarı yaptırdı.

Bodrum'a tutkusu ile bilinen ünlü sanatçının kızı, babasının anısına Güvercinlik Mahallesinde bulunan Güvercinlik Sudi Özkan Ortaokulu'na bir fen laboratuvarı yaptırarak Adnan Şenses'in ismini verdi. Son aşamasına gelinen laboratuvar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giden Adnan Şenses'in kızı Arzu Şenses Alkuş ve eşi Rüştü Bülent Alkuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ile protokol imzalandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki imza töreninde; okulun müdürü Tevfik Konya, merhum sanatçının yardımcısı Adil Uydan, yakın arkadaşı Fazıl Özen, aile dostları Cüneyt ve Aysun Caner çifti de yer aldı. Laboratuvarın son eksikleri giderildikten sonra yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin kullanımına açılacağı belirtildi.

Hazırlanan protokolün imzalanmasının ardından kısa bir açıklama yapan Bodrum Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, "Arzum Hanım'a teşekkür ediyoruz. Adnan Bey'in anısına bir fen laboratuvarı kazandırmak için yaptıkları müracaatları büyük bir memnuniyetle kabul ettik. Okulumuzdaki başarıya katkı sunacağına inanıyoruz. Bir de yeni eğitim öğretim döneminin açılışına denk gelmesi bizi ayrıca sevindirdi. Bodrum'a bir de anaokulu kazandıracaklarına da inancım tamdır. İnşallah o da olur" dedi.

Eğitime önem veren Arzum Şenses Alkuş ise, "Babam okuyan insanı her zaman takdir ederdi. Onun anısını yaşatmak için böyle bir şey düşündüm. Güvercinlik'i de çok seviyordu. Ufak da olsa okula bir katkıda bulunmak istedim. Eğitim çok önemli. Çocuklarımızın eğitimine destek vermemiz, bu konuda duyarlı olmamız lazım. Sadece devletten beklemememiz gerekir. İmkanı olan herkesin eğitimi desteklesin" diye konuştu.

Daha sonra okula giden Andan Şenses'in kızı ve damadı, laboratuvarın son halini inceleyerek öğretmenlerden bilgi aldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adnan Şenses'in Kızı Babasının Adını Yaşatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement