Adrenalinin Adresi Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Adrenalinin Adresi Yenilendi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Akdeniz Bölgesi'nin en büyük su parkına sahip, bung jump ve catapult (Taş atan düzenek) atlayışlarının gerçekleştiği Water Planet Deluxe Otel ve Aquapark, kapılarını yaz sezonuna yeni yüzüyle açıyor.2000 yılında su...

23.05.2012 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Akdeniz Bölgesi'nin en büyük su parkına sahip, bung jump ve catapult (Taş atan düzenek) atlayışlarının gerçekleştiği Water Planet Deluxe Otel ve Aquapark, kapılarını yaz sezonuna yeni yüzüyle açıyor.

2000 yılında su parkı olarak açılan Water Planet, 2002 yılında 5 yıldızlı 321 yataklı tatil köyü ilavesiyle dev bir tesise dönüştü. Bu sezon öncesinde baştan sona yenilenen tasarımı ve modern çizgisi ile müşterilerini ağırlamaya başlayan tesis, 12 sıra dışı havuzu ile 'su cenneti' olarak anılıyor. 3 tarafı denizle çevrili otelin çatısında, içine girildiğinde bir ucu ufka kadar uzanıyormuş hissi veren 'sonsuzluk havuzu', 3 katlı yapay plajında ise Uzakdoğu'dan getirilen özel kum bulunuyor. Her köşesinde müşterilerine farklı eğlenceler sunulan tesiste, 75 metrelik kuleden bung jump atlayışı yapılıyor. 'Catapult' ise lastikli halatlarla bağlanan adrenalin tutkunlarını yerden saniyede 130 kilometre hızla 85 metre yükseğe fırlatıyor.

(DHA YAZILI HABERLERE GENİŞ GEÇİLECEK)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adrenalinin Adresi Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement