Adriyatik'te Yanan Feribot - Son Dakika
Güncel

Adriyatik'te Yanan Feribot

Günal Film Yapım ve Menajerlik: "Oyuncumuz Begüm Akkaya'nın babası Hakan Akkaya halen kayıp durumdadır.

02.01.2015 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günal Film Yapım ve Menajerlik, Adriyatik Denizi'ndeki feribot kazası nedeniyle babası halen kayıp durumda olan oyuncuları Begüm Akkaya'nın tüm medya çalışanlarından anlayış beklediğini duyurdu.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, 28 Aralık'ta Adriyatik Denizi'nde üzücü bir feribot kazası meydana geldiği anımsatılarak, bu elim kazada feribotta seyahat eden Türk vatandaşlarından birinin de oyuncuları Begüm Akkaya'nın babası Hakan Akkaya olduğu, diğer yolcu yakınları gibi kendilerinin de endişe ve üzüntü içinde gelişmeleri takip ettikleri aktarıldı.

Begüm Akkaya'nın, bu konuda yazılı ve görsel basın yayın organlarında doğruluğu henüz resmi makamlarca onaylanmadan çıkan haberlerden ötürü daha da büyük üzüntü duyduğu vurgulanan açıklamada, çıkan haberlerin arama kurtarma çalışmalarını da olumsuz yönde etkileyebildiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Norman Atlantic adlı feribotta bulunan Begüm Akkaya'nın babası Hakan Akkaya, meydana gelen kaza nedeniyle halen kayıp durumdadır. Henüz Begüm Akkaya'ya ve ailesine ulaşan kesin ve net bir bilgi yoktur. Oyuncumuz Begüm Akkaya, bu elim kazadan ötürü diğer kazada bulunan kişi yakınları gibi kaygı verici ve çok sarsıcı günler geçirmektedir. Haber değeri taşıyan bu kaza dolayısıyla Begüm Akkaya'ya ulaşmaya çalışan çok sayıda basın mensubuyla bu noktada paylaşabileceğimiz ekstra bir bilgimiz bulunmamaktadır. Bu nedenle, içinde bulunduğumuz durumun hassasiyetini de göz önünde bulundurarak oyuncumuz Begüm Akkaya'nın tüm yazılı ve görsel medya çalışanlarından anlayış beklediğini belirtmek isteriz. Bizler de sabırla ve umutla bekleyişimizi sürdürüyor ve kaza mağduru tüm yolcu yakınlarının üzüntülerini yürekten paylaşıyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adriyatik'te Yanan Feribot - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement