ADÜ, Cumhuriyetinin 90. Yılını Kutladı - Son Dakika
Yerel

ADÜ, Cumhuriyetinin 90. Yılını Kutladı

ADÜ, Cumhuriyetinin 90. Yılını Kutladı

Adnan Menderes Üniversitesi'nde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yılı nedeniyle anma etkinliği düzenlendi.

28.10.2013 12:24  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yılı nedeniyle anma etkinliği düzenlendi.

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü,Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlükleri Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yılı nedeniyle ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu'nda, Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kemal Arı'nın konuşmacı olarak katıldığı "Atatürk Cumhuriyet ve Demokrasi" konulu bir konferans düzenlendi.

Açılış konuşmasını Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayten Can Tunalı'nın yaptığı, Tarih Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Onur Bacaksız'ın Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okuduğu konferansa, Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri ve öğretim üyelerinin yanı sıra Özel Aydın Koleji öğrencileri ve öğretmenleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Prof. Dr. Kemal Arı'nın Atatürk'ün Cumhuriyet ve Demokrasi Anlayışını Atatürk'ten örnekler vererek anlatmasının ardından ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ve ADÜ Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Erdağ'ın, Kemal Arı'ya çiçek ve teşekkür belgesini vermesiyle konferans son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADÜ, Cumhuriyetinin 90. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement