Afdos'lu Sporcular Atatürk İçin Yürüdü - Son Dakika
Spor

Afdos'lu Sporcular Atatürk İçin Yürüdü

Afdos\'lu Sporcular Atatürk İçin Yürüdü

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) sporcuları 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Kocatepe’den, Kalecik Sivrisine yürüyerek ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının79. Yıl dönümünde rahmet ve minnetle andılar.

13.11.2017 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) sporcuları 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Kocatepe'den, Kalecik Sivrisine yürüyerek ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının79. Yıl dönümünde rahmet ve minnetle andılar.

Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk'ün, Büyük Taarruz'u başlatıp sevk ve idare ettiği bin 874 rakımlı Kocatepe'ye çıkan AFDOS'lu sporcular burada ulu önder Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunup, ardından İstiklal Marşı'nı söylediler. Kocatepe'den yürüyüşlerine başlayan sporcular Türk askerlerinin Büyük Taarruz'da ilerlediği rotayı takip ederek ilk kazanılan yerlerden biri olan Kalecik Sivrisine ulaştılar. Yaklaşık 8 saatlik bir yürüyüş gerçekleştiren sporcular faaliyetin zaman zaman yorucu olmasına rağmen çok anlamlı olduğunu kaydederek faaliyet dolayısıyla AFDOS yönetimine teşekkür ettiler. Yürüyüşün ekip liderliğini Türkiye Dağcılık Federasyonu(TDF) İl Temsilcisi Mitat Şener'in yaptı. Yürüyüşte Şener katılımcılara Büyük Taarruzla ilgili bilgiler de aktardı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Afdos'lu Sporcular Atatürk İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement