Afet Elektriksiz Bıraktı, Cihaza Bağlı Mert Botla Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Afet Elektriksiz Bıraktı, Cihaza Bağlı Mert Botla Kurtarıldı

Haber: İhsan DÖRTKARDEŞ - Kamera: İSTANBUL DHASilivri'deki yazlıklarında tatillerini geçiren bir aile, bugünkü afet gibi sağanak yağmurda çevresi göle dönen evlerinin elektriklerinin kesilmesi ile kabusu yaşadı.

18.07.2017 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: İhsan DÖRTKARDEŞ - Kamera: İSTANBUL DHA

Silivri'deki yazlıklarında tatillerini geçiren bir aile, bugünkü afet gibi sağanak yağmurda çevresi göle dönen evlerinin elektriklerinin kesilmesi ile kabusu yaşadı. Solunum cihazı elektrik kesintisi nedeniyle duran kas hastası 2 yaşındaki Mert Kara'nın adresinin bildirilmesi üzerine ekipler botla eve ulaşarak onu kurtardı.

İstanbul'da bu sabah yaşamı kabusa çeviren sağanak yağmur, Silivri Gümüşyaka Mahallesi Elmalık Mevkii'ndeki yazlık konutların zemin katlarını ve binaların çevresini su altında bıraktı. İstanbul'dan tatil için gelen yazlıkçı Kara Ailesi'nin kas hastası çocukları Mert'in solunum cihazı elektrik kesintisi nedeniyle durdu. Aile çocuklarının yaşamının tehlikeye girdiğini görünce panik içerisinde Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine ekipler botla eve ulaşarak anne Emel Kara ve oğlu Mert'i alarak ambulansın bulunduğu yere kadar götürdü. Mert Kara, manuel oksijen tüpü ile kurtarılırken, hastaneye nakledildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afet Elektriksiz Bıraktı, Cihaza Bağlı Mert Botla Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement