Afganistan'da Patlama: 1 Ölü- Kabil Emniyet Komutanı Yardımcısı Sadık Muradi: - "Saldırgan Çoban... - Son Dakika
3. Sayfa

Afganistan'da Patlama: 1 Ölü- Kabil Emniyet Komutanı Yardımcısı Sadık Muradi: - "Saldırgan Çoban...

- Afganistan'da patlama: 1 ölü Kabil Emniyet Komutanı Yardımcısı Sadık Muradi: "Saldırgan çoban kılığında kendini patlattı"KABİL - Afganistan'ın başkenti Kabil'de sıklıkla Şiilerin gittiği Hüseyniye Camisi yakınlarında 1 kişinin hayatını kaybettiği patlamada saldırganın çoban kılığında olay...

29.09.2017 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Afganistan'da patlama: 1 ölü

Kabil Emniyet Komutanı Yardımcısı Sadık Muradi:

"Saldırgan çoban kılığında kendini patlattı"

KABİL - Afganistan'ın başkenti Kabil'de sıklıkla Şiilerin gittiği Hüseyniye Camisi yakınlarında 1 kişinin hayatını kaybettiği patlamada saldırganın çoban kılığında olay yerine geldiği belirtildi.

Patlamayla ilgili açıklama yapan Kabil Emniyet Komutanı Yardımcısı Sadık Muradi, "Saldırgan çoban kılığında koyunlarla birlikte, Kabil'in Kalai Fathullah bölgesindeki Şiilerin camisi yakınlarında polis tarafından durduruldu. Tam o esnada çoban kılığındaki saldırgan kendini patlattı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Olayla ilgili bir kişi de gözaltına alındı" dedi.

Görgü tanığı Muhammed Abbas ise olayla ilgili, "Eve doğru giderken dehşetli bir patlama oldu. Motorla olay yerine geldim yere yığılmış bir çocuk ve birkaç kadın gördüm. Kimse yardım edemiyordu. İntihar bombacısının cesedini polisler alıp arabaya götürdüler" diye konuştu.

Diğer görgü tanığı Fatih Gulam ise "Cuma namazı bittikten sonra ben dışarıda karımı bekliyordum. Bir patlama sesi duydum, hemen caddeye fırladım. Cadde kapatılmıştı. Yerde 15 yaşlarında bir kız gördüm" şeklinde konuştu.

Afganistan\'da Patlama: 1 Ölü- Kabil Emniyet Komutanı Yardımcısı Sadık Muradi: - "Saldırgan Çoban...
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Afganistan'da Patlama: 1 Ölü- Kabil Emniyet Komutanı Yardımcısı Sadık Muradi: - 'Saldırgan Çoban... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement