Afrika İçin Kampanya Başlattılar - Son Dakika
Güncel

Afrika İçin Kampanya Başlattılar

(ANKİSAD) ile Kimse Yok mu Derneği tarafından Afrika'da açlıkla boğuşan insanlara yardım eli uzatmak amacıyla kampanya başlatıldı.

30.07.2011 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara İşadamları ve Sanayicileri Derneği

(ANKİSAD) ile Kimse Yok mu Derneği tarafından Afrika'da açlıkla boğuşan insanlara yardım eli uzatmak amacıyla kampanya başlatıldı.

ANKİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Harun Akça, yazılı açıklamasında, "ACLIK" yazıp 5777'ye gönderilecek 5 TL'lik kısa mesajla Afrika'da yüzyılın en büyük kuraklığında açlıkla boğuşan insanlara yardım eli uzatılması amacıyla kampanyayı başlattıklarını belirtti.

Son 60 yılın en büyük kuraklık felaketinin yaşandığı Afrika'da 700 bin insanın ölümün eşiğine geldiğini, su ve gıda yardımları zamanında ulaştırılmadığı takdirde yaklaşık 10 milyon kişinin açlık tehlikesiyle karşılaşacağını ifade eden Akça, "Afrika'da bir insanlık felaketinin yaşanmaması için ANKİSAD olarak, Kimse Yok mu Derneği ile beraber mağfiret ve gufran ayı olan ramazan ayında yardımlaşma seferliği başlattık" dedi.

Ankara'dan Afrika'ya yardım eli uzattıklarını belirten Akça, "Kardeşliğin esasını bu ramazan da yerine getirebilmek ve ramazan sevincini tüm dünyada yaşayabilmek için hep birlikte yardım edelim. İhtiyaç sahiplerine yapacağınız yardımlarla sofra kuralım; soframızda onlara da yer açalım, bayram sevinci yaşatalım" çağrısında bulundu. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afrika İçin Kampanya Başlattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement