Afrikalı Gencin Üzerinden Anne ve Babasının Bağırsakları Çıktı - Son Dakika
Güncel

Afrikalı Gencin Üzerinden Anne ve Babasının Bağırsakları Çıktı

Rusya'da polisler tarafından üstü aranan Senagalli gencin üzerinden anne ve babasına ait bağırsaklar çıktı. Şüpheli genç, ifadesinde kötü ruhlardan arınmak için bunu yaptığını söyledi.

24.05.2019 10:36  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rus polisi, şüpheli hareketler gösteren Senegalli gencin üzerinde yaptığı aramada bağırsak ve sakatatlar tespit etti. Yapılan incelemede şüphelinin üzerine bağlı bağırsak ve sakatatların ölmüş olan anne ve babasına ait olduğu anlaşıldı. Şüpheli şahıs, ailesinden bireylere ait parçalarının bedene bağlamanın kötü ruhlardan arınmayı sağladığını ifade etti.

Rusya'nın başkenti Moskova'da devriye görevi yapan polisler, hareketlerinden şüphelendikleri bir genci takibe aldı. Bir süre sonra polisler genci durdurarak üzerini aramak istedi. Rusça bilmeyen genç polise direnmedi. Polis, gencin üzerinde yaptığı aramada bedenine bağlı kurumuş bağırsak ve sakatatlar tespit etti.

KÖTÜ RUHLARDAN ARINMAK İÇİN YAPMIŞ

Şüpheli genç, hemen ekip otosuna bindirilerek karakola götürüldü. Burada ifadesi alınmak istenen gencin Rusça ve İngilizce bilmediği anlaşılınca ifade gecikti. Gencin üzerinden çıkan evraklar incelenince Senegalli olduğu anlaşıldı. Rus polisi bunun üzerine Fransızca bilen bir tercüman getirerek ifadesini almaya başladı. Tercümanın gelmesinden sonra Senagalli Alban isimli gencin ifadesi alındı. Genç, ifadesinde bedenine ve pantolon kemerinin üstüne bağladığı bağırsak ve sakatatların ölmüş olan anne ve babasına ait olduğunu, kendi geleneklerine göre ailesinden bireylere ait parçalarının bedene bağlanması durumunda kötü ruhlardan arındıklarını söyledi.

SINIR DIŞI EDİLECEK

Polis Senagalli genç hakkında daha çok bilgi edinmek için Senegal Konsolosluğuyla iletişime geçti. Rusya'ya kaçak yollarla girdiği anlaşılan gencin yargılanmasından sonra sınır dışı edileceği öğrenildi.

Afrikalı Gencin Üzerinden Anne ve Babasının Bağırsakları Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afrikalı Gencin Üzerinden Anne ve Babasının Bağırsakları Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Ali: Bunları sömürmekle kalmadılar birde dinlerini yayarak kendi kendilerini helak etmelerini karşıdan seyrediyorlar.. Bunların hakkını yiyenleri bu dünyada yaşatmasın Allah 29 1 Yanıtla
  • Melih: Kokarecci abi heralde 10 10 Yanıtla
  • A: Midem kalktı valla 17 3 Yanıtla
  • Yuh artık: Ya bu kadar gerici ve ilkel seylere inanyorsanız Avrupa ülkelerinde ne işiniz var.Çöplüğünde kal devam et bu ilkel inançlara inanmaya devam et 9 9 Yanıtla Kapak: Senin çöplük dediğin Afrikanın yeraltı çok zengindir. Medeni gördüğün Avrupa o insanları yüzyıllardır sömürüyor, insana yaraşır bi hayat hakkı tanımıyor. Her milletin içinden cani çıkar, bir çürük elma için bütün kıtayı aşağılama. Git Avrupaya medeniyet yala 12 4
  • Yuh artık: KAPAK Benim Lafım Afrika yada halklara değil lafım Gerici Ilkel inancları halen bu çağda inanıp Avrupa ve medeni ülkelerde yaşamak istiyen ve gelenleredir.o zaman halen Ilkel bu tür şeylere inanıyorsa medeni ülkelerde ne isi var. 6 10 Yanıtla Dede: Çevreye zarar vermeyen kisisel inançları aşağılamak mı medeniliktir yeğenim... 3 3
  • Feryal: Yamyam mi ne ! 5 5 Yanıtla
  • Hmm: Allahım insanlar çok korkunç.. gülsem mi aglasam mı bilemedim 4 0 Yanıtla
  • Kokorecci selo: Gardaş bağırsakları kaç satan bana 0 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement