Afrin Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı - Son Dakika
Güncel

Afrin Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce Afrin şehitleri anısına hatıra ormanı oluşturuldu.

09.04.2018 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce Afrin şehitleri anısına hatıra ormanı oluşturuldu.

Mudanya Hasköy'de oluşturulan Afrin Şehitleri Hatıra Ormanına fidan dikimi yapıldı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada, şehit haberlerinin yürek dağladığını ve onların hatıralarını yaşatmak istediklerini ifade ederek. şunları kaydetti:

"Bir ağacın memlekete her anlamda büyük katkısı vardır. Yine Peygamber Efendimiz bir hadis-i şerifinde 'Kıyamet kopmaya yakın birinizin elinde bir ağaç fidanı bulunsa kıyamet kopmadan onu dikmeye gücü yeterse hemen diksin.' buyurmuştur. Bu yüzden bizler de bu bilinçle imkan buldukça bu memleketin ağaçlandırılmasına her türlü katkıyı sunmalıyız."

Fidan dikimine Cumhuriyet Başsavcısı Kuş'un eşi Kadriye Kuş, Bursa Adli Yargı Komisyon Başkanı Ali Rıza Bir, Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sinan Sezer, Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak ile Bursa adliyesinde görev yapan hakim ve savcılar, adliye personeli ve kamu yararına çalışan yükümlüler de katıldı.

Düzenlenen etkinlikle 500 fidanın toprakla buluşturulduğu alanda, bir aylık süre içinde kamu yararına çalışan yükümlüler tarafından 2 bin fidan dikileceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afrin Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı - Son Dakika


Advertisement