Afrin Şehitleri İçin Mevlit - Son Dakika
Güncel

Afrin Şehitleri İçin Mevlit

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de şehit olan askerler için düzenlenen mevlide katıldı.

02.02.2018 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de şehit olan askerler için düzenlenen mevlide katıldı.

Turan, Tasavvuf Düşünce ve Musiki Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Afrin'deki harekatın Türkiye'de yaşayan 80 milyonun tek vücut olduğu ve beraber sahip çıktığı en onurlu ve en özel operasyonlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

"Hiç kimsenin toprağında gözümüz yok." diyen Turan, şöyle konuştu:

"Ancak ülkemizin güvenliği, sınırımızın güvenliği için askerimiz, Mehmetçiğimiz bir başka ülkenin sınırında terörle mücadele yapıyor. Biz de Çanakkale'de Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Roman kardeşlerimizin öncülüğünde oluşturulan tasavvuf derneğinde genç mevlevilerle beraber bir araya geldik. Onların dualarına, onların Afrin için yapmış olduğu yürekten dualara amin demek için buradayız. Onlarla olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hepsinin kalbi Afrin'deki Mehmetçiğimizle beraber atıyor. Her Allah deyişlerinde bir anlamda oradaki Mehmetçiğimizin arkasında biz de varız dediklerini duymuş olduk."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afrin Şehitleri İçin Mevlit - Son Dakika


Advertisement