Afşin'de Şehit Acısı - Son Dakika
Güncel

Afşin'de Şehit Acısı

Hakkari- Çukurca karayolunda teröristlerin mayınlı saldırısında şehit olan askerlerden Uzman Çavuş 24 yaşındaki Hakan Çil'in 3 ay önce evlendiği bildirildi.

17.08.2011 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari- Çukurca karayolunda teröristlerin mayınlı saldırısında şehit olan askerlerden Uzman Çavuş 24 yaşındaki Hakan Çil'in 3 ay önce evlendiği bildirildi. Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde yaşayan ancak şehir dışında bulunan şehit babası İbrahim Çil'e oğlunun şehadeti yerine ilk anda ağır yaralı olduğu bildirildi.

Hakan Çil'in şehit haberini alan Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Emniyet Müdürü Veysel Ateş, babası İbrahim Çil'in Beyceğiz Mahallesi Binboğa Sokak'ta bulunan evine geldi. Şehidin babası İbrahim Çil'in hemşire olan gelinini ziyaret etmek için İstanbul'a gittiği, annesinin de bir süre önce öldüğünü öğrenen Kaymakam Arıcan, acı haberi amca Adem Çil'e iletti. Şehidin babası İbrahim Çil'e ise telefonda oğlunun sadece yaralandığı bilgisi verildi.

İbrahim Çil'in yarın gelini ile Afşin'de olacağı belirtilirken, eve gelen yakınları amca Adem Çil'e başsağlığı dileğinde bulundu.

Şehit Uzman Çavuş Hakan Çil'in cenazesi yarın Afşin'de toprağa verilecek. - Kahramanmaraş/ Afsin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afşin'de Şehit Acısı - Son Dakika


Advertisement