Afyon Akrones Hotel'in Genel Müdürlüğüne 27 Yıllık Tecrübe - Son Dakika
Güncel

Afyon Akrones Hotel'in Genel Müdürlüğüne 27 Yıllık Tecrübe

Akrones Thermal&Spa•Convention•Sport Hotel'inin Genel Müdürlük görevine Hamit Topaloğlu getirildi.

11.05.2016 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aldığı eğitimler ve edindiği 27 yıllık profesyonel tecrübeleriyle, adını binlerce yıllık bir tarihten alan Akrones Hotel'de fark yaratmak için hazırlanan Topaloğlu, Mucize topraklar olarak adlandırılan Afyonkarahisar'a yeni bir soluk getirecek.

Hamit Topaloğlu, 1991 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu'ndan mezun olup Hilton İzmir'de çalışma hayatına başlamıştır. 1996 yılında yaratıcılık, maliyet kontrolü, satış ve misafir memnuniyeti alanlarında göstermiş olduğu üstün başarıları sayesinde Yiyecek İçecek Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Topaloğlu, 1997 yılında müdür olarak terfi ettiği görevini 2001 yılına kadar aktif olarak devam ettirmiştir. 2001 Temmuz'unda Adana HiltonSa Oteli'nde ve 2002 Kasım'da Sheraton Çeşme'de Yiyecek İçecek Direktörü olan Topaloğlu, 2003 Ocak ayında Sheraton Çeşme'nin Genel Müdür'lüğü görevine terfi etmiş, il Genel Müdürlük deneyimini kazanmıştır. İş hayatının içinde eğitim çalışmalarını da devam ettiren Topaloğlu, Hilton Worldwide ve Bilgi Üniversitesi'nden Ekonomi, Pazarlama, Finans, Genel Yönetim, Muhasebe eğitimleri almıştır. Sheraton Çeşme'deki görevi sırasında Cornel Üniversitesi'nden finans eğitimleri almış ve iş hayatında kazanmış olduğu deneyim ve başarılarından dolayı Hilton Kayseri'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.

2010 yılında Rixos Grand Ankara Otel'ine transfer olarak kariyerini devam ettiren Topaloğlu, Rixos Quba Azerbeycan ve son olarak Dedeman İstanbul ve Park Dedeman Levent'in Genel Müdürlüğü'ne getirilmiştir

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Afyon Akrones Hotel'in Genel Müdürlüğüne 27 Yıllık Tecrübe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement