Afyon Şehit Polis Memuru Yaşar Özlem'i 10 Bin Kişi Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Afyon Şehit Polis Memuru Yaşar Özlem'i 10 Bin Kişi Uğurladı

Afyon Şehit Polis Memuru Yaşar Özlem\'i 10 Bin Kişi Uğurladı

Şehit polis memuru Yaşar Özlem'i 10 bin kişi uğurladı*- İSTANBUL Vezneciler'de polis aracına düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru 28 yaşındaki Yaşar Özlem, memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

08.06.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit polis memuru Yaşar Özlem'i 10 bin kişi uğurladı

*- İSTANBUL Vezneciler'de polis aracına düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru 28 yaşındaki Yaşar Özlem, memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'da dün düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yaşar Özlem'in cenazesi, dün akşam uçakla Afyonkarahisar'a, oradan da Sandıklı'ya getirilerek, Sandıklı Devlet Hastanesi morguna konuldu. Şehidin annesi Kezban Koç ile birlikte oturduğu Fatih Mahallesi'ndeki ev bu sabah taziye ziyaretine gelenlerin akınına uğradı. Komşuları ve ilçe halkı eve gelerek anne Kezban Koç'a taziyede bulundu. Şehidin evinin bulunduğu sokak ve iki katlı ev Türk bayraklarıyla donatıldı.

BAKAN EROĞLU ANNEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Hastaneden alınan şehit Yaşar Özlem'in Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze namazı öncesinde helallik alınması için evine getirildi. Burada anne Kezban Koç, oğlunun cenazesinin bulunduğu tabuta son kez sarıldı. Diğer akrabaları da şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin cenazesi daha sonra tören için Sandıklı Ulu Cami'ye getirildi. Buradaki törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileriyle yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Anne Kezban Koç'un yanına gelen Bakan Veysel Eroğlu başsağlığı dilerken, "Önemli, kutsal bir ayda vefat etti. Allah rahmet eylesin, her zaman yanınızdayız" dedi.

10 BİN KİŞİ UĞURLADI

Öğle vakti İl Müftüsü Şükrü Kabukçu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Yaşar Özlem'in cenazesi omuzlara alındı. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları eşliğinde Ulu Cami'den çıkarılan şehidin cenazesi, omuzlarda Belediye Meydanı'na kadar taşındı. Daha sonra Sandıklı Şehir Mezarlığı'na getirilen Yaşar Özlem'in cenazesi şehitliğe defnedildi.

ANNESİNİ ALIP İSTANBUL'A GİTTİ

Şehidin babası Ahmet Özlem'in 1989 yılında trafik kazasında yaşamını yitirdiği, annesinin de daha sonra İsmail Koç ile evlendiği belirtildi. Rahatsızlığı nedeniyle yatalak durumda olan İsmail Koç'un da 2 yıl önce vefat etmesi sonrası şehit Yaşar Özlem'in annesi Kezban Koç ile birlikte Fatih Mahallesi'ndeki iki katlı evin üst katında oturduğu kaydedildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü'nü bitiren ve sonrasında polisliğe başvuran Yaşar Özlem'in geçen yıl göreve başladığı ve annesiyle birlikte Sandıklı'dan ayrılıp İstanbul'a yerleştiği belirtildi. Başka kardeşi bulunmayan Yaşar Özlem'in, bir süre önce nikahlandığı öğretmen eşinden de ayrılma sürecinde olduğu kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyon Şehit Polis Memuru Yaşar Özlem'i 10 Bin Kişi Uğurladı - Son Dakika

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement