Afyon Şehitleri İçin GATA'da Tören Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Afyon Şehitleri İçin GATA'da Tören Yapıldı

Afyon Şehitleri İçin GATA\'da Tören Yapıldı

Afyonkarahisar'da meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden 24 asker için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tören düzenlendi.

16.09.2012 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden 24 asker için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tören düzenlendi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'inde katıldığı törenin ardından şehitlerin cenazeleri memleketlerine uğurlandı.

ANKARA tören düzenlendi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'inde katıldığı törenin ardından şehitlerin cenazeleri memleketlerine uğurlandı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten, şehit aileleri ve çok sayıda askeri yetkili katıldı.

Törenin ardından kimlikleri tespit edilen şehitlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi. GATA'dan ambülans ve askeri araçlarla çıkarılan cenazelerden, 13'ü Etimesgut Askeri Havalimanı'ndan, 5'i Güvercinlik Askeri Üssü'nden, 4'ü ise karayoluyla memleketlerine gönderildi. 2 şehidin cenazesi ise Ankara'da toprağa verilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Afyon Şehitleri İçin GATA'da Tören Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement