Eve geç gelme tartışması kanlı bitti! 15 yaşındaki çocuk, babasını feci şekilde öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Eve geç gelme tartışması kanlı bitti! 15 yaşındaki çocuk, babasını feci şekilde öldürdü

Eve geç gelme tartışması kanlı bitti! 15 yaşındaki çocuk, babasını feci şekilde öldürdü

Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde 15 yaşındaki çocuk, eve geç gelmesi nedeniyle tartıştığı babasını sırtından ve karnından 7 kez bıçaklayarak öldürdü. Yaşanan olay sonrası anne ile birlikte 24 ve 15 yaşındaki iki oğlu tutuklandı.

07.08.2022 23:48  Güncelleme: 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çobanlar ilçesi Kocaöz beldesinde İ.Ç. (54) ile gece oğlunun eve geç gelme meselesi nedeniyle eşi N.Ç. (50) ile çocukları A.İ.G. (24) ve M.G.Ç. (15) arasında tartışma çıktı.

BABASINI SIRTINDAN VE KARNINDAN 7 KEZ BIÇAKLADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.G.Ç., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla babası İ.Ç.'yi sırtından ve karnından 7 defa bıçaklayarak öldürdü.

BABA HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı ile bölgeye jandarma ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede baba İ.Ç.'nin öldüğünü belirledi.

ANNE VE 2 OĞLU TUTUKLANDI

Olayın ardından jandarma ekipleri, suç aletiyle birlikte M.G.Ç. ile kavgaya karışan anne N.Ç. ve A.İ.G.'yi gözaltına aldı. Yapılan incelemenin ardından İ.Ç.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne ve 2 oğlu tutuklandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eve geç gelme tartışması kanlı bitti! 15 yaşındaki çocuk, babasını feci şekilde öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement