Afyonkarahisar'da Dün Yaşanan Pompalı Tüfek Dehşetinin Detayları Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Dün Yaşanan Pompalı Tüfek Dehşetinin Detayları Ortaya Çıktı

Afyonkarahisar\'da Dün Yaşanan Pompalı Tüfek Dehşetinin Detayları Ortaya Çıktı

Afyonkarahisar’da dün 2 kişiyi tüfekle vurduktan sonra aynı tüfeği çenesinin altına dayayarak intihar eden şahsın dehşet verici bir şekilde öldüğü belirtilirken, intihar eden 47 yaşındaki şahsın gözlerinden birisinin bir apartmanın 3. katının balkonunda bulunduğu kaydedildi.

27.10.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da dün 2 kişiyi tüfekle vurduktan sonra aynı tüfeği çenesinin altına dayayarak intihar eden şahsın dehşet verici bir şekilde öldüğü belirtilirken, intihar eden 47 yaşındaki şahsın gözlerinden birisinin bir apartmanın 3. katının balkonunda bulunduğu kaydedildi.

Afyonkarahisar'da dün yaşanan olayın ayrıntıları bugün gün yüzüne çıktı. Kent merkezi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kıskançlık yüzünden yaşandığı iddia edilen olayda, bir süre Ayşe Ç., (32) isimli kadın ile birlikte yaşayan Mehmet Emin Kaya (47), 03 VR 248 plakalı otomobil ile yolda ilerlerken genç kadını Serkan Öz (37) isimli şahıs ile birlikte görmüştü. Bunun üzerine aracını ara sokağa çeken Kaya, aracının bagajında bulunan pompalı tüfeği alarak Ayşe Ç. ve Serkan Öz'ün üzerine yürümeye başladı. Görgü tanıklarının iddialarına göre şahıslarla kısa bir süre tartışan Kaya, pompalı tüfek ile şahısların üzerine 5 el ateş ettikten sonra pompalı tüfeği çenesinin altına dayayıp ateş ederek intihar etmişti.

Tüfeğe sarılmadan önce şahsın darp edildiği öne sürüldü

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ve Olay Yeri İnceleme Şu Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonrası olay kısa sürede aydınlığa kavuştu.

Edinilen bilgilerde, Kaya'nın Ayşe Ç., 13 yaşındaki kızı Y.A. ve Serkan Öz'ü bulvar üzerinde aracı ile giderken birlikte görünce otomobili durdurup şahıslarla tartışmaya başladığı kaydedildi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası ise Öz'ün, Kaya'yı darp ettiği öne sürüldü. Tartışma sonrası aracına koşan Kaya'nın otomobil bagajındaki pompalı tüfeğe sarılarak çiftin üzerine mermi yağdırdığı ifade edildi. Tüfekten çıkan saçmaların Ayşe Ç.'nin göğsüne, Öz'ün ise boynuna isabet ettiği aktarıldı.

Mermisi bitince otomobilde kurşun dolumu yapmış

Yaşanan kavgada Ayşe Ç.'nin kızı Y.A.'nın, Kaya'yı sakinleştirmek için uzun süre uğraştığı öğrenilirken, Kaya'nın küçük kızın söylediklerine kulak asmayarak çiftin üzerine kurşun yağdırdığı bildirildi. Kaya'nın ayrıca tüfeği kullanırken mermisi bittikten sonra ikinci bir defa daha otomobile gelerek tüfeği mermi dolumu da yaptığı belirlenirken, ikinci defa tüfeği doldurduktan sonrada çifti vurduğu yerde intihar ettiği kaydedildi.

Polis gözlerden birini balkonda buldu

2 kişiyi vurduktan sonra intihar eden ve yüzünün büyük bir kısmı parçalanarak ölen Kaya feci şekilde can verdi. İntihar ettiği pompalı tüfeğin başucunda kanlar içinde kalan Kaya'nın merminin etkisi ile yüzünün parçalarının çevreye saçıldığı iddia edildi. Merminin şiddeti ile Öz'ün gözlerinden birisinin koparak olay yerindeki apartmanlardan birinin 3. katının balkonuna fırladığı ve polis tarafından yapılan incelemede gözün balkonda bulunduğu öne sürüldü.

İntihar eden şahıs eski sevgilisi ile barışmak için uğraşmış

İki kişiyi vurup birini öldürüp diğerini ağır yaralayan Kaya'nın yaklaşık 3 yıldan bu yanan Ayşe Ç. ile birlikte yaşadığı ve kısa bir süre önce de genç kadından ayrıldığı bildirildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Kaya'nın, Ayşe Ç., ile ayrıldıktan sonra sürekli barışmak için genç kadınla tartıştığı ve tekrardan bir araya gelmek için uğraştığı da öne sürüldü. Kaya'nın ayrıca eşi ile de boşanmak üzere olduğu iddia edildi.

Annesini vuran kişinin başucunda ağlayan genç kızın kim olduğu ortaya çıktı

Olayda ağır yaralanan ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi gören Ayşe Ç.'nin ise 2012 yılında eşinden ayrıldığı ve boşandığı eşinin yakın arkadaşı olduğu iddia edilen Kaya ile yaklaşık 3 yıldan bu yanan birlikte yaşadığı öne sürüldü. 1 çocuk annesi Ayşe Ç.,nin olay esnasında kızı Y.A.'nın da yanında olduğu belirlendi. Ayrıca dün bir görgü tanığının cep telefonu ile çektiği görüntüde intihar eden Kaya'nın başucunda ağlayarak duran genç kızında Y.A., olduğu öğrenildi.

Cenazeler toprağa verildi

Olayda hayatını kaybeden Öz'ün de evli ve 1 çocuk babası olduğu kaydedilirken, ayrıca onunda eşi ile boşanmak üzere olduğu ifade edildi.

Öte yandan, olayda hayatını kaybeden Kaya ve Öz'ün, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsilerinin ardından cenazelerinin ailelerine teslim edildikleri bildirildi. Kaya'nın merkeze bağlı Değirmenayvalı beldesinde, Öz'ün ise Bayat ilçesinde toprağa verildiği bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Dün Yaşanan Pompalı Tüfek Dehşetinin Detayları Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement