Afyonkarahisar'da Gaziler Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Gaziler Günü Etkinliği

Afyonkarahisar\'da Gaziler Günü Etkinliği

19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da bir dizi etkinliklerle gerçekleştirildi.

20.09.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar'da da bir dizi etkinliklerle gerçekleştirildi.

Kocatepe Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başlayan programa, Vali Hakan Yusuf Güner'in yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, Vali Yardımcısı Erhan Günay, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Kocatepe Atatürk Anıtı'ndaki törende Afyonkarahisar Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi'ne ait çelenkler sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okuması sırasında Türk Bayrağı tören alanında bulunan gaziler tarafından göndere çekildi. Buradaki program, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal tarafından yapılan konuşma ile son buldu.

Tören sonrasında Vali Hakan Yusuf Güner ve diğer protokol üyeleri tarafından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği ziyaret edildi. Ziyaret sırasında şehit yakınları ve gaziler ile yakından ilgilenen Vali Güner, gazi ve yakınları ile bir süre sohbet etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Gaziler Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement