Afyonkarahisar'da Komutan Eşlerinden El Sanatları Sergisi - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Komutan Eşlerinden El Sanatları Sergisi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen el sanatları kursuna katılan komutan eşleri, kurs boyunca yaptıkları eserleri sundu.

10.06.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen el sanatları kursuna katılan komutan eşleri, kurs boyunca yaptıkları eserleri sundu.

Afyonkarahisar Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce düzenlenen el sanatları kurslarına bir yenisini daha ekledi. Komutan eşlerine düzenlenen kurs sonrası üç boyutlu rölyef, cam eşya süsleme ve el sanatlarından oluşan eserler sergide buluştu.

El Sanatları Öğretmenleri Güler İmre ve Aygen Seval Diker tarafından dört ay süresince komutan eşlerine üç boyutlu rölyef ve cam eşya süsleme kursu verildi. Edindikleri tecrübeleri sergide bir araya getiren komutan eşleri el emeği, göz nuru ile yaptıkları eserlerle sergiye katılanlardan tam not aldı.

Orduevi'nde düzenlenen sergi açılışına, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez ve eşi Hülya Gülmez,  İl Jandarma Komutanı Kenan Topçu'nun eşi Konca Gül Topçu, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, kursiyer ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Komutan Eşlerinden El Sanatları Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement