Afyonkarahisar'da Olaylı Maç - Son Dakika
Spor

Afyonkarahisar'da Olaylı Maç

Afyonkarahisar\'da Olaylı Maç

Afyonkarahisar’da Süper Amatör Ligde oynan bir müsabakada 7 kırmızı kartın çıkmasının ardından futbolcular tekme tokat birbirine girdi, olaylarda 3 futbolcunun yaralandığı belirtildi.

02.05.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da Süper Amatör Ligde oynan bir müsabakada 7 kırmızı kartın çıkmasının ardından futbolcular tekme tokat birbirine girdi, olaylarda 3 futbolcunun yaralandığı belirtildi.

Atatürk Stadı'nda oynanan maç centilmence başlayan Salar Belediyespor ile İscehisarspor müsabakası deyim yerindeyse ikinci yarının ardından futbolcular arasında meydana savaşına dönüştü. Karşılaşmanın ilk yarısını 38. dakikada Ahmet Ertaş'ın kafa golü ile 1-0 önde kapatan İscehisarspor, 54. dakikada Hüseyin'in orta sahaya yakın bir yerden attığı golle skoru 2-0 yaptı. 60. dakikada Salar Belediyespor'dan Oğuzhan Akçin ile Oğuzhan Fidan'ın kırmızı kart görmesinden sonra saha bir anda karıştı. Bu olaylar sonrasında maçın hakemi Ahmet Bayram Salar Belediyesporlu futbolculardan kaleci Tolga Örmeci, Mehmet Özkan ve Abdullah Görgülü ile yedek kulübesindeki futbolculardan Ahmet Şakar ile Salar Belediyespor yönetici Hüseyin Kahraman ve antrenör Recep Fidan'a da kırmızı kart gösterdi. Kırmızı kartlar sonrası Salar Belediyespor'un sahada bulunan oyuncu sayısı 7 kişinin altına düştüğü için maçın hakemi Ahmet Bayram, futbol oyun kurallarının oyuncuların sayısını belirleyen üçüncü maddesine göre maçı tatil ettiğini bildirdi. Maçın tatil edilmesinden sonra tribünden bir seyircinin sahaya girmesiyle olaylar büyüdü, Atatürk Stadı bir anda arenaya döndü ve iki takım oyuncuları birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya yöneticiler de karıştı. Kavga polisin müdahalesiyle sona erdi.

Maç ilgili Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan önümüzdeki hafta bir açıklama yapılacağı kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Afyonkarahisar'da Olaylı Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement