Afyonkarahisar'da, Otobüs Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 43 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da, Otobüs Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 43 Yaralı

Afyonkarahisar\'da, Otobüs Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 43 Yaralı

Afyonkarahisar'da tur otobüsünün şiddetli yağmur nedeniyle yoldan çıkarak devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 43 kişi yaralandı.

14.05.2013 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da tur otobüsünün şiddetli yağmur nedeniyle yoldan çıkarak devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 43 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Afyonkarahisar-Kütahya Karayolu'nun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Konya'dan, Kütahya yönüne giden ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 43 SE 316 plakalı otobüs, Afyonkarahisar merkeze bağlı Anıtkaya Beldesi'ne geldiğinde şiddetli yağmur nedeniyle kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği 43 yaralı, ambulans ve özel araçlarla Kütahya ile Afyonkarahisar'daki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Kazada yaşamını yitiren ve kimliği henüz tespit edilemeyen yolcunun cenazesi de cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kütahya Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ünlü, hastaların tedavisinin devam ettiğini, yaralılardan birisinin sağlık durumunun ağır olduğunu söyledi. - Afyon/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da, Otobüs Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 43 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement