Afyonkarahisar'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Afyonkarahisar\'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Afyonkarahisar'da, hayvan otlatma meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

28.07.2021 16:49  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da, hayvan otlatma meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İddiaya göre, merkeze bağlı Değirmendere köyünde, Ömer Ö. (19) ile Mustafa Gün (56) arasında hayvan otlatma meselesinden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Ömer Ö, yanında bulundurduğu ruhsatsız tabancayla Mustafa Gün ile kavgayı önlemeye çalışan Kadir Ö'yü vurdu.

Gün, olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı Kadir Ö. ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, Ömer Ö'yü gözaltına aldı.

Mustafa Gün'ün cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesindeki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement