Afyonkarahisar'daki Şehitlerden 2'si Gaziantepli - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'daki Şehitlerden 2'si Gaziantepli

Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden 2'sinin Gaziantepli olduğu öğrenildi.

06.09.2012 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden 2'sinin Gaziantepli olduğu öğrenildi.

Afyonkarahisar'dan gelen acı haberler, Gaziantepli şehitlerin baba ocaklarına ateş düşürdü. Vatani görevi için Afyonkarahisar'a giden Onbaşı Mehmet Emre Özer'in şehit haberi, Atatürk Mahallesi'ndeki baba evine ulaştı. Elim olayı duyan aile fertlerinden bazıları, olayı öğrenmek için Afyonkarahisar'a gitti. Bu sırada baba ocağının bulunduğu ev ise, Türk Bayrakları ile süslendi. Mahalle sakinleri de şehit haberini duyunca evlerinin pencerelerine Türk Bayrağı astıktan sonra baş sağlığı için Özer ailesinin evine akın etti. Mehmet Emre Özer'in, bir süre önce bir paylaşım sitesinde 'O şimdi asker' ve 'Her şey vatan için' şeklinde hazırlanan bir Türk Bayrağı'nı paylaştığı öğrenildi. Özer'in ayrıca aynı paylaşım sitesinde çok sevdiği Çanakkale Türküsü'nü de paylaştığı öğrenildi.

Şahintepe Mahallesi'nde ikamet eden Onbaşı Hayri Kaya'nın ailesi de yasa boğuldu. Ancak bazı aile fertleri, Hayri Kaya'nın şehit haberinin henüz kendilerine verilmediğini ve umutla beklediklerini söyledi. Olayı duyan ailenin yakınları ise Kaya ailesini ziyaret ederek, Hayri Kaya'nın durumu hakkında bilgi almaya çalıştı. - GAZİANTEP

Afyonkarahisar\'daki Şehitlerden 2\'si Gaziantepli
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'daki Şehitlerden 2'si Gaziantepli - Son Dakika


Advertisement