Afyonkarahisar'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'daki Trafik Kazası

Afyonkarahisar\'daki Trafik Kazası

Afyonkarahisar'da Tekstil İşçilerini Taşıyan Bir Midibüsün, Traktöre Arkadan Çarpması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında 17 Kişi Yaralandı.

10.05.2007 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da tekstil işçilerini taşıyan bir midibüsün, traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece geç saatlerde Başmakçı- Dazkırı karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Çetin (25) yönetimindeki 03 NA 470 plakalı özel bir tekstil firmasına ait servis midibüsü, dikkatsizlik, tedbirsizlik ve aşırı sürat sonucu, yol kenarında park halinde bulunan Arif Öztürk (30) idaresindeki 03 FA 612 plakalı kum yüklü traktör römorkuna arkadan çarptı.

Kazada, sürücü Fatih Çetin'le birlikte midibüste yolcu olarak bulunan Fatma Ç.(15), Abdurrahman Ç.(30), Havva G.(19), Selma Ç.(26), Ayten Ç.(20), Cemile A.(19), Arzu G.(16), Nurgül G.(20), Ayşe Ç.(20), Gülçin G.(23), Aydın Ç.(20), İrfan K.(20), Fatmaana Ç.(17), Emine G.(33), Ayten Ç.(15) ve Ayten T.(27) yaralandı.

Kazada yaralanan 17 kişi, ambulanslarla Başmakçı, Dinar ve Isparta'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Midibüsteki yolcuların, Dazkırı ilçesindeki bir tekstil fabrikasında çalıştıkları ve gece vardiyasının ardından Başmakçı'ya döndükleri öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(ATA-CE-OM-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement