Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

İscehisar ilçesinde Eskihamam Mahallesi ile Selçuklu Mahallesinin kanalizasyon hattının yenilendiği bildirildi.

17.03.2018 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İscehisar ilçesinde Eskihamam Mahallesi ile Selçuklu Mahallesinin kanalizasyon hattının yenilendiği bildirildi.

İscehisar Belediyesince ilçe merkezinde bulunan Eskihamam ve Selçuklu mahallelerinin kanalizasyon hattının yenilenmesi işinin kısa süre önce ihalesinin yapıldığı ve gerçekleştirilen ihaleler sonucunda Eskihamam ve Selçuklu mahallelerindeki ana kolektör hattı ile kanalizasyon şebekesinin yenileneceği belirtildi.

Belediye Başkanı Mustafa Çibik, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Eskihamam Mahallesi ile Selçuklu Mahallesinin kanalizasyon hattını yeniliyoruz. Yüklenici firma tarafından çalışmalar başlatıldı. Belirlenen sürede çalışmaların bitirilmesi planlanmaktadır. Çalışmalar sırasında çevreye vereceğimiz rahatsızlıktan ötürü halkımızdan özür dileriz." dedi.

Dazkırı'da şehitlikler ziyaret edildi

Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş Fedat Kazma, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Önce ve İlçe Müftüsü İsmail Geren, ilçede bulunan şehit mezarlarını ziyaret etti.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretlerde şehitler için dualar okundu.

Dazkırı Belediyesi tarafından da şehit kabirlerinin bakımlarının yapıldığı ve Türk bayraklarının değiştirildiği ziyaretten sonra Dazkırı merkez, Yukarıyenice, Sarıkavak ve Aşağıyenice köylerinde bulunan şehit aileleri de ziyaret edildi.

Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, burada yaptığı konuşmada, hiçbir zaman şehitleri unutmayacaklarını, onların manevi bütün hatıralarını da sonuna kadar koruyacaklarını belirtti.

Kaymakam Keklik, "Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan şehitlerimize yüce Mevladan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum. Sizleri ziyaret etmek, dertlerinizi ve sorunlarınızı dinlemek çözüm bulmak bizlerin görevi. Sizler bize emanetsiniz ve biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin." diye konuştu.

Evciler'de satranç turnuvası

Afyonkarahisar'ın Evciler ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen satranç turnuvasının ödülleri verildi.

Ödüller, Kaymakam Kadir Algın, Milli Eğitim Müdürü Hasan Bayram ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Özel tarafından verildi.

İlkokullar arasında düzenlenen ve sekiz öğrencinin dereceye girdiği satranç turnuvalarıyla alakalı ödül töreninde konuşan Kaymakamı Algın, satrancın zeka geliştirici özelliği sayesinde öğrencilerin derslerinde de çok başarılı olacağını ve bu sporu genç yaşlı herkese tavsiye ettiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement