Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dazkırı ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen yardıma muhtaç 107 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

23.05.2018 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dazkırı ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen yardıma muhtaç 107 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Dazkırı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile LC Waikiki tarafından yürütülen ortak proje ile Dazkırı'ya bağlı köylerde ikamet eden çocuklar da bu yardımdan faydalandı.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, "Her yıl LC Waikiki tarafından ücretsiz olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere gönderilen giyim eşyaları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca tespit edilen öğrencilere ulaştırıldı. Öğrenciler aldıkları giyim eşyalarından son derece mutlu oldu. Vakfımızca bu tür çalışmaların önümüzdeki gün ve yıllarda da devam edecektir." diye konuştu.

Gaziler ve şehit aileleri iftarda buluştu

Dinar Belediyesi, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenledi.

Bir düğün salonunda verilen iftar yemeğinde konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, bütün vatandaşların gazilere ve şehitlerine vefa borcu olduğunu, şehitlerin canlarını hiçe sayarak kutsal görevlerini en iyi şekilde tamamladıklarını belirtti.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ise, şehit ailelerine ve gazilere ne yapılsa az olduğunu, belediye ve şahsına bu konuda ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement