Afyonkarahisar İl Özel İdaresi kentte 34 kilometre sıcak asfalt hizmeti verdi - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi kentte 34 kilometre sıcak asfalt hizmeti verdi

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi kentte 34 kilometre sıcak asfalt hizmeti verdi

Afyonkarahisar İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy, kentte 2020 yılında 6 kuruma 34 kilometre sıcak asfalt hizmeti verdiklerini belirtti.

24.09.2020 14:17  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy, kentte 2020 yılında 6 kuruma 34 kilometre sıcak asfalt hizmeti verdiklerini belirtti.

Toy, kurumun toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'da yatırım programına alınan 150 kilometre stabilize yol çalışmasının tamamının gerçekleştirildiğini belirterek, 45 köprü menfez projesinin 15'nin bittiğini, 24'ünün çalışmasının sürdüğünü, 6 projenin ise maliyetinin yüksek olmasından dolayı ertelendiğini söyledi.

Bu yıl hayata geçirilen sıcak asfalt şantiyesinin çalışmalarını anlatan Toy, şunları kaydetti:

"Sıcak asfalt çalışmaları kapsamında bu yıl 5 belediye ve bir kurum ile protokol yaptık. Protokol çerçevesinde de Çay, Emirdağ, Dinar ilçeleri, Pazarağaç, Sülün beldeleri ile Devlet Su İşleri (DSİ) Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü için Çay - İnli köyü kara yollarında toplam 34 kilometre sıcak asfalt kaplama yol yapımı gerçekleştirdik. Bu çalışmaların hepsi de ücret karşılığı yapılmıştır."

Kurumun makine parkuruna yeni araçlar kazandırıldığını aktaran Toy, kentteki devam eden içme suyu, tarımsal sulama, kanalizasyon ve okullara yaptıkları çalışmalarını anlattı.

Toy, su yönetimi içinde Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in talimatları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini, gelecek aylarda Çay ve Dinar ilçelerinde pilot bir uygulamanın hayata geçirileceğini belirterek, valiliğin koordinatörlüğünde sürdürülen 'Kadın Kültür Evleri', 'Ayazini Köyü Karşılama Merkezi', 'Emre Gölü Çevre ve Frig Medeniyet Bahçesi' projelerinde içerisinde yer aldıklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar İl Özel İdaresi kentte 34 kilometre sıcak asfalt hizmeti verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement