Afyonkarahisar Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Protokolü Bayramlaştı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, bu coğrafyayı ele geçirmek ve bu milleti yok etmek için büyük planlar uygulandığını belirterek, "Onların bir hesabı varsa, Allah'ın da bir hesabı var. Allah'ın yardımı ve desteği, bu milletten yanadır.

22.08.2018 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, bu coğrafyayı ele geçirmek ve bu milleti yok etmek için büyük planlar uygulandığını belirterek, "Onların bir hesabı varsa, Allah'ın da bir hesabı var. Allah'ın yardımı ve desteği, bu milletten yanadır." dedi.

Taş Medresede, Kurban Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar Valiliği ve Belediyesi tarafından resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Programda, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Çabuk, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Tamer Sert, Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bayramlaştı.

Vali Tutulmaz, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, dini bayramların, toplum olarak belki de en çok üzerinde durdukları ve değer verdikleri günler olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bayramları gerçekten toplum olarak doya doya yaşıyoruz. Biz her türlü ritüelini sonuna kadar yerine getirme yönünde gayret sarf ediyoruz. Bir taraftan kardeşliğimize, birliğimize, paylaşmamıza ve bir birimizi tanımamıza vesile oluyor. Bir taraftan da büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Sıla-i rahim yapıyoruz. Bu güzel ortamı sağlayan dinimize ve dinimizin kurallarını yerine getiren milletimize ne kadar şükretsek azdır. İlimizde de bayramımız huzur içerisinde devam ediyor."

"Bizim bildiğimizi bilseniz"

Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevinde bulunan Milletvekili Veysel Eroğlu ise millet olarak her şeyden önce birlik ve beraberliğe ihtiyaçları olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye üzerinde oynanan oyunları... Bizim bildiğimizi bilseniz, ne oyunlar oynanıyor. Bu coğrafyayı ele geçirmek ve bu milleti yok etmek için büyük planlar uygulanıyor. Onların bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var. Allah'ın yardımı ve desteği, bu milletten yanadır. Bu millet o kadar büyük bir millet ki sadece kendisini düşünmüyor. Mazlum bütün milletleri düşünüyor. Dünyada gayri safi milli hasıla oranla en büyük yardım yapan ülke, Türkiye'dir. Gurur duymamız lazım. Milletimiz gerçekten ne kadar merhametli ve müşfik. Dünyaya yardım için elimizi uzatıyoruz. Dünyanın yer yerinde fakir ve fukaralara yönelik kurbanlar kesiliyor. Bunu gerçekten sadece bizim milletimiz yaptı. Bu büyük bir erdemlik ve fazilettir. Ben de böylesine bir necip milletin ferdi olmaktan gurur duyuyorum."

Konuşmaların ardından Vali Tutulmaz ve protokol üyeleri huzurevi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Afyonkarahisar Protokolü Bayramlaştı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement