Oğlunun Şehadet Haberini Alan Baba: Kahvede Bana Niye Söylemediniz - Son Dakika
Güncel

Oğlunun Şehadet Haberini Alan Baba: Kahvede Bana Niye Söylemediniz

Siirt'teki çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Çetin'in acı haberi baba ocağına verildi. Şehidin babası, "Kahvede bana niye söylemediniz" diyerek yol boyunca gözyaşlarına boğuldu.

25.03.2018 03:34  Güncelleme: 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te terör örgütü ile girilen çatışma sonucunda şehit olan Kademeli Uzman Çavuş İbrahim Çetin'in şehit haberi ailesine verildi. Baba ocağının bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı.

"KAHVEDE BANA NİYE SÖYLEMEDİNİZ"

Şehit Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Çetin'in babası Salih Çetin'i arkadaşları mahalledeki kahvehaneden eve getirdi. Arkadaşlarının koluna girdiği Salih Çetin, evin bulunduğu sokağa girdiğinde Türk bayraklarını ve evinin önünde toplanan kalabalığı gördü.

Oğlunun Şehadet Haberini Alan Baba: Kahvede Bana Niye Söylemediniz

Kapıda bekleyen İstasyon Mahallesi Muhtarı Yaşar Ünal'a "Kahvede bana niye söylemediniz" diye seslenen baba Salih Çetin, gözyaşlarına boğuldu. Baba Salih Çetin daha sonra Muhtar Yaşar Ünal'la eve girerek yetkililerden acı haberi aldı. Şehit İbrahim Çetin'in baba evinin bulunduğu sokak ve evine Türk bayrakları asıldı.

Oğlunun Şehadet Haberini Alan Baba: Kahvede Bana Niye Söylemediniz

"AİLEMİZE İKİNCİ BİR ACI DAHA DÜŞTÜ"

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, yaptığı açıklamada, "Bölücü hainler bir kez daha canımızı yaktı.

Oğlunun Şehadet Haberini Alan Baba: Kahvede Bana Niye Söylemediniz

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir eve daha şehit ateşi düştü. Aslen Sandıklı Alacami köyünden olan ama merkez İstasyon Mahallesi'nde ikamet eden Uzman Jandarma Çavuş İbrahim Çetin'in şahadet haberini babası Salih ve annemiz Cennet'e verdik.

ŞEHİDİN ABİSİ ASKERDE ŞEKERDEN ÖLMÜŞ

Şehidimizin ağabeyinin de askerken şeker hastalığından vefat ettiğini öğrendik. Ailemize ikinci bir acı daha düştü.

Oğlunun Şehadet Haberini Alan Baba: Kahvede Bana Niye Söylemediniz

Şehidimiz babasının da izni üzerine şehidimizin cenazesi yarın öğle namazı sonrası Sandıklı Şehir Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak" dedi.

Oğlunun Şehadet Haberini Alan Baba: Kahvede Bana Niye Söylemediniz
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlunun Şehadet Haberini Alan Baba: Kahvede Bana Niye Söylemediniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Parasever: Rüzgareken fırtınabiçer 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement