Son dakika Spor haberleri, Spor son dakika, son dakika Spor

Son Dakika Spor Haberleri

Spor Haberleri kategorimizde, futbol, basketbol, tenis ve diğer spor dallarından en son haberleri anında öğrenin. Güncel skorlar, transfer dedikoduları ve spor dünyasındaki diğer önemli gelişmelerle ilgili kısa ve öz bilgilerle sporun heyecanını yaşayın.

  • Aziz Yıldırım, Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu
    08:48 Aziz Yıldırım, Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası Fenerbahçe'nin olağanüstü kongre kararı almasının ardından, 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu. Yıldırım, maçın iptal edilmesi gerektiğini belirterek, 9 yıl önce Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı hatırlattı ve devletin bu olayı çözmesi gerektiğini söyledi.

    1
  • Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı
    08:39 Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında Erzincan Ulalarspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı galibiyetle tamamlayamadı. Antrenör Emin Altındağ, üzüntüsünü dile getirirken, takımın pes etmeyeceğini ve liderliği korumak istediklerini belirtti.

  • Develigücü, kümede kalacağına inanıyor
    08:37 Develigücü, kümede kalacağına inanıyor

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Develigücü, geride kalan maçlardan başarılı bir şekilde çıkarak kümede kalma inancını artırdı. Başkan İbrahim Şimşek, önlerindeki maçların daha kolay olduğunu belirterek galibiyetlerle kümede kalmayı başaracaklarına inandıklarını söyledi.

  • Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı
    08:21 Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde mücadele eden Gizem, dokunulmazlık oyununda sakatlanarak yere düştü. Acı içinde kıvranan yarışmacı, hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, Gizem'in durumunun ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edip edemeyeceğinin raporlarla belirleneceğini söyledi.

    1
  • Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu
    07:23 Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu

    Urla Fenerbahçeliler Derneği, 'Haydi Sinemaya' adlı proje kapsamında 750 öğrenciye General Harrington Kupası'nı anlatan 'Zaferin Rengi' filmi izletti. Proje, Urla'daki okulların yanı sıra depremzede çocukları da kapsadı.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

    13
  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

    10
  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.

  • Lazio, teknik direktörlük görevine Igor Tudor'u getirdi
    21:54 Lazio, teknik direktörlük görevine Igor Tudor'u getirdi

    İtalya Serie A ekibi Lazio, Maurizio Sarri'den boşalan teknik direktörlük görevine Igor Tudor'u getirdiğini duyurdu. Tudor, Türkiye'de Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştırmıştı. Lazio, Serie A'da 9. sırada yer alıyor.

  • Ümit Milli Futbol Takımı, Gürcistan ve İtalya maçlarına hazırlanıyor
    21:46 Ümit Milli Futbol Takımı, Gürcistan ve İtalya maçlarına hazırlanıyor

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Ümit Milli Futbol Takımı, Gürcistan ve İtalya ile yapacağı maçların hazırlıklarına başladı. Antrenmana tüm oyuncular katıldı ve milli takım, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü için Türk bayrağıyla fotoğraf çektirdi. Ümit Milliler, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarına devam edecek ve ardından Gürcistan ve İtalya maçlarına çıkacak.

  • Fenerbahçe, Trabzonspor Maçı Sonrası Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Kararı Aldı
    21:32 Fenerbahçe, Trabzonspor Maçı Sonrası Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Kararı Aldı

    Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Trabzonspor maçında çıkan olaylar sonrası toplanarak 2 Nisan'da, 'Süper Lig'den çekilme dahil, alınacak aksiyonların değerlendirileceği' Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına karar verdi.

  • Hakkari Fabrika Voleybol Okulu Sporcuları TVF Başkanı Üstündağ'ı Ziyaret Etti
    21:13 Hakkari Fabrika Voleybol Okulu Sporcuları TVF Başkanı Üstündağ'ı Ziyaret Etti

    Hakkari Fabrika Voleybol Okulu sporcuları, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ı ziyaret etti. Üstündağ, sporcuları ve antrenörleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, genç sporcuların geleceğin teminatı olduğunu vurguladı. Üstündağ, Fabrika Voleybol Projesi ile voleybolu daha geniş kitlelere yaydıklarını ve antrenörlere teşekkür ettiğini söyledi. Ayrıca, genç sporcuların sorularını yanıtlayan Üstündağ, desteklerinin devam edeceğini vurguladı. Hakkari Fabrika Voleybol Okulu, il şampiyonu olan sporcularıyla Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

  • Ali Koç'un ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da esti gürledi: Kimse bizi meze etmeye kalkışmasın
    21:09 Ali Koç'un ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da esti gürledi: Kimse bizi meze etmeye kalkışmasın

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe ile önceki gün oynanan olaylı maça ilişkin sert açıklamalar yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zehir zemberek açıklamaları sonrası konuşan Doğan, ''Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübünü ve Trabzonspor'un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın. Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz.'' dedi.

    19
  • Trabzonspor Başkanı: Trabzon Şehrini ve Taraftarını Olayların Önüne Meze Etmeye İzin Vermeyeceğiz
    21:02 Trabzonspor Başkanı: Trabzon Şehrini ve Taraftarını Olayların Önüne Meze Etmeye İzin Vermeyeceğiz

    Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili süreci dikkatlice takip ettiklerini belirterek, hiç kimsenin Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü'nü ve Trabzonspor'un şerefli taraftarını olayların önüne meze etmeye kalkışmamasına izin vermeyeceklerini vurguladı.

    1
  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası'nda Kadınlarda Şampiyon Oldu
    20:57 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası'nda Kadınlarda Şampiyon Oldu

    16-18 Mart 2024 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası'nın son gününde müsabakalar tamamlanırken Kadınlarda Türkiye 85 puan farkla şampiyon oldu. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci olurken, ikinci Macaristan 105 puan, üçüncü Azerbaycan ise 100 puan topladı. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci, Özbekistan ise üçüncü sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci, Azerbaycan ise üçüncü oldu. Kadınlarda serbest ve grekoromen stilde son gün madalya kazanan sporcular da açıklandı.

  • TFF, Süper Lig'in 30. haftasında VAR kayıtlarını açıkladı
    20:51 TFF, Süper Lig'in 30. haftasında VAR kayıtlarını açıkladı

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 30. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü olarak paylaştı. Alanyaspor - Kayserispor maçında gol iptal edilirken, Beşiktaş - Antalyaspor maçında ise penaltı kararları verildi. Adana Demirspor - Sivasspor maçında ise Sivasspor lehine faul kararı verildi.

  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gençlerbirliği Kulübünü ziyaret etti
    20:42 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gençlerbirliği Kulübünü ziyaret etti

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gençlerbirliği Kulübü'nü ziyaret ederek yeni dönem için başarı dileklerinde bulundu. Yavaş, Gençlerbirliği'nin Ankara ve Ankaralılar için önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, kulübe olan desteğin süreceğini ifade etti. Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.

  • Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder, Milli Takım kadrosundan çıkarıldı
    20:33 Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder, Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

    Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar için İstanbul'da toplanan A Milli Futbol Takımı'nda Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Yerlerine Rıdvan Yılmaz ve Oğuz Aydın dahil edildi.

  • Kocaelispor Başkanı Engin Koyun Görevi Bıraktı
    20:26 Kocaelispor Başkanı Engin Koyun Görevi Bıraktı

    Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor'da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından kulüp başkanı Engin Koyun istifa etti. Yönetim kurulu, istifayı kabul ederek kulübün olağanüstü kongreye götürülmesine karar verdi.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurula Gideceklerini Açıkladı
    20:24 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurula Gideceklerini Açıkladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, nisan ayında olağanüstü genel kurula gideceklerini ve gerekiyorsa bir alt lige ineceklerini belirtti. Koç, yaşanan olaylar sonrası Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığından istifa ettiğini duyurdu. Ayrıca, maçın iptal edilmemesinde en büyük sorumlunun Türkiye Futbol Federasyonu olduğunu vurguladı. Koç, kulüp üyelerine çağrı yaparak, geleceklerini kendi belirlemeleri gerektiğini ve kulübe destek olmalarını istedi.

  • Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu, özel maçta oynamayacak
    20:09 Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu, özel maçta oynamayacak

    Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nda sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ile Ferdi Kadıoğlu aday kadrodan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonu, Cengiz Ünder'in sağ kasık ve Ferdi Kadıoğlu'nun sağ baldır bölgesindeki sakatlıkları nedeniyle bu iki oyuncunun yerine Rıdvan Yılmaz ve Oğuz Aydın'ı aday kadroya dahil etti.

  • Hull City, Antalya'ya kampa geldi
    19:27 Hull City, Antalya'ya kampa geldi

    İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, özel uçakla Antalya'ya gelerek Belek Turizm Merkezi'nde konaklayacak. Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu takım, 23 Mart'a kadar Antalya'da kamp yapacak. Ayrıca, 100 Hull City taraftarı da takımlarını desteklemek için Antalya'ya geldi. Takımın kentte hazırlık maçı da yapılacak.

  • Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etti
    18:54 Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etti

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçında çıkan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Olayların tek sorumlusu olarak TFF'yi gösteren Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden istifa etti. Sözlerine devam eden Koç, "Kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz. Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir kez öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar çıkarız. Bu kararı alırsak görevi bırakmıyorum. Bir alt ligde kulübü tekrar Süper Lig'e çıkarıp o zaman görevi bırakırız." ifadelerini kullandı.

    19
  • Fenerbahçe, ligden çekilme gündemiyle 2 Nisan'da olağanüstü genel kurul toplantısı kararı aldı
    18:32 Fenerbahçe, ligden çekilme gündemiyle 2 Nisan'da olağanüstü genel kurul toplantısı kararı aldı

    Fenerbahçe, Trabzonspor maçında çıkan olayları değerlendirmek üzere 2 Nisan'da olağanüstü genel kurul toplantısı kararı aldı. Toplantıda takımın Süper Lig'den çekilmesi dâhil alınacak aksiyonlar değerlendirilecek.

    38
  • TİP'in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı ortaya çıktı
    18:17 TİP'in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı ortaya çıktı

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ortaya çıktı. Telefon görüşmesinde, Gökhan Zan olduğu iddia edilen kişiye adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar önerilmesi ve Zan olduğu düşünülen kişinin ise 5 milyon dolar için pazarlık etmesi ses kaydına yansıdı.

    6
  • Kayseri'de düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonası tamamlandı
    17:57 Kayseri'de düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonası tamamlandı

    Kayseri'de Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonası, Erciyes Hacılar Kapı'da yapılan yarışlarla sona erdi. 166 sporcu mücadele ettiği yarışlarda dereceye giren sporcular belli oldu.

  • Şanlıurfaspor, Bitexen Giresunspor'u 6-0 mağlup etti
    17:45 Şanlıurfaspor, Bitexen Giresunspor'u 6-0 mağlup etti

    ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında deplasmanda Bitexen Giresunspor'u 6-0 yenerek 3 maç aradan sonra galibiyete ulaştı. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren sarı-yeşilli ekip, bu sezon ilk kez bir maçta 6 gol attı. Şanlıurfaspor, 15. dakikada Amar Begic, 34. dakikada Yusuf Emre Gültekin, 37, ve 56. dakikalarda Marco Paixao, 77. dakikada Emanuel Dening ve 83. dakikada Mehmet Yiğit'in golleriyle deplasmandaki karşılaşmadan galip ayrıldı. Lig'de 3 maç aradan kazanan Şanlıurfa temsilcisi, futboldaki milli araya da moralli girdi. Sarı-yeşilli ekip, 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 mağlubiyetle topladığı 27 puanla 14. sırada bulunuyor. Şanlıurfaspor, 28. hafta maçında ise sahasında 2 Nisan Salı günü saat 14.00'da Sakaryaspor ile karşılaşacak.

  • Samsunspor Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Sonrası Yaşanan Olaylar Hakkında Açıklama Yaptı
    17:33 Samsunspor Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Sonrası Yaşanan Olaylar Hakkında Açıklama Yaptı

    Samsunspor Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle Türk futbolunun gelişimi ve marka değerinin korunması konusunda endişe duyduklarını açıkladı. Yaşanan olayların Samsunspor ailesini derinden üzdüğü belirtilen açıklamada, tüm paydaşların sükunet ve birlik içinde hareket etmesi gerektiği vurgulandı. Devlet ve federasyonun vereceği cezaların destekleneceği ifade edildi.

  • İrfan Can Eğribayat'tan Egemen Korkmaz'ı çıldırtacak paylaşım
    17:24 İrfan Can Eğribayat'tan Egemen Korkmaz'ı çıldırtacak paylaşım

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, sosyal medya hesabından sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Egemen Korkmaz'a sert tepki gösterdi. Eğribayat paylaşımına, "Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir" notunu düştü.

    10
  • Düzce Panthers, Bolu Bears'ı 34-0 mağlup etti
    17:10 Düzce Panthers, Bolu Bears'ı 34-0 mağlup etti

    Düzce Üniversitesi korumalı futbol takımı Düzce Panthers, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Stadı'nda misafir olduğu Bolu Bears takımını 34-0 mağlup etti. Müsabakanın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen Düzce Panthers, gruplarda 4. maçını da kazanarak çeyrek finale adını yazdırdı.

  • Lüleburgaz'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Töreni Düzenlendi
    17:10 Lüleburgaz'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Töreni Düzenlendi

    Lüleburgaz'da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

  • Türkiye'de Beyzbol ve Ragbi Şampiyonaları Düzenlenecek
    16:49 Türkiye'de Beyzbol ve Ragbi Şampiyonaları Düzenlenecek

    Türkiye 5'li Beyzbol Şampiyonası 22-23 Mart tarihlerinde Balıkesir'de, Türkiye Erkekler 7'li Ragbi Şampiyonası'nın 1. ayağı ise 23-24 Mart tarihlerinde Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek. Beyzbol şampiyonasına 9 kulüp, ragbi şampiyonasına ise 24 kulüp katılacak.

  • Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı
    16:40 Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı

    Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barcelona'nın ünlü emekli futbolcusu Gerard Pique ile yaşadığı 12 yıl birliktelik 2022'de ihanetle sona ermişti. Pique, iki çocuğunun annesi Shakira'yı, özel bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia Marti ile aldatmıştı.

  • İtalya Milli Takımı, ırkçılık iddiasıyla oyuncuyu kadrodan çıkardı
    16:26 İtalya Milli Takımı, ırkçılık iddiasıyla oyuncuyu kadrodan çıkardı

    İtalya Futbol Federasyonu, Inter-Napoli maçında Juan Jesus'a ırkçı söylemlerde bulunduğu iddiası sebebiyle Francesco Acerbi'nin milli takım kadrosundan çıkarıldığını ve yerine Gianluca Mancini'nin çağırıldığını açıkladı.

  • Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açılış töreni
    16:22 Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açılış töreni

    Konya Büyükşehir Belediyesi, Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı 3. etabın açılışını gerçekleştirdi. Başkan Uğur İbrahim Altay, açılış töreninde şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Altay, tesislerin önemini vurgulayarak, Konya'ya kazandırılan bu alanların şehre hizmet edeceğini belirtti.

  • Trabzonspor-Fenerbahçe Maçında Yaşanan Olaylar Uluslararası Basında Yankı Uyandırdı
    16:17 Trabzonspor-Fenerbahçe Maçında Yaşanan Olaylar Uluslararası Basında Yankı Uyandırdı

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar uluslararası basında geniş yer buldu. İngiliz basınından BBC, Trabzonsporlu taraftarların Fenerbahçeli futbolculara saldırdığını belirtirken, diğer gazeteler de şiddet sahnelerini ve kaos ortamını vurguladı. FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun faillerin cezalandırılması çağrısına da yer verildi.

  • Konya'da Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı'nın açılışı yapıldı
    16:00 Konya'da Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı'nın açılışı yapıldı

    Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı 3. Etabın açılışını gerçekleştirildi.

  • Nilüfer Belediye FSK, Altınova Belediyespor'u 9-0 Yendi
    16:00 Nilüfer Belediye FSK, Altınova Belediyespor'u 9-0 Yendi

    Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup lideri Nilüfer Belediye FSK, Altınova Belediyespor'u 9-0 gibi farklı bir skorla yenerek şampiyonluk yolunda ilerliyor.

  • Bakan Osman Aşkın Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil
    15:59 Bakan Osman Aşkın Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil

    Sancaktepe'de yapılan yüzme havuzu ve spor salonu açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve diğer yetkililer katıldı.

    1
  • ETÜ Üniversiteler Arası Atıcılık Türkiye Şampiyonasını 3 kupa ve 1 madalya ile tamamladı
    15:52 ETÜ Üniversiteler Arası Atıcılık Türkiye Şampiyonasını 3 kupa ve 1 madalya ile tamamladı

    Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu öncülüğünde düzenlenen Üniversiteler Arası Atıcılık Türkiye Şampiyonasında ETÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri takım halinde Kadın Tüfek kategorisinde birinci oldu. Ayrıca, Tüfek Mix yarışmasında ikinci, Kadın Tabanca Takımı ise üçüncü oldu. ETÜ'nün Olimpik Milli Sporcusu Damla Köse ise Kadın Tüfek Ferdi kategorisinde altın madalya kazandı.

  • Yeşil sahada korku dolu anlar! Futbolcu maçta nöbet geçirdi, mücadele yarıda kaldı
    15:45 Yeşil sahada korku dolu anlar! Futbolcu maçta nöbet geçirdi, mücadele yarıda kaldı

    Arjantin'deki Estudiantes de La Plata ve Boca Juniors arasındaki futbol maçı, Estudiantes'in orta saha oyuncusu Javier Altamirano'nun nöbet geçirmesi sonucu tatil edildi.

    2
  • Sahanın ortasında taraftarı yumruklayan Osayi'nin son halini gören herkes aynı yorumu yapıyor
    15:35 Sahanın ortasında taraftarı yumruklayan Osayi'nin son halini gören herkes aynı yorumu yapıyor

    Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan skandal olaylardan sonra Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Osayi-Samuel, kendisine saldıran taraftarla yumruk yumruğa kavga etti. Maç sonunda çekilen bir fotoğrafıyla gündem olan Osayi'nin masum duruşu sosyal medyada konuşuldu.

    32
  • Çayırova Gençlik Merkezi Yarın Açılıyor
    15:24 Çayırova Gençlik Merkezi Yarın Açılıyor

    Çayırova Belediyesi tarafından inşa edilen Çayırova Gençlik Merkezi'nin açılışı yarın yapılacak. Merkez, gençlere çeşitli aktiviteler sunacak ve sosyal yaşam alanı olacak.

  • Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Halk Oyunları Müsabakaları tamamlandı
    15:20 Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Halk Oyunları Müsabakaları tamamlandı

    Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Minikler, Yıldızlar ve Gençler Halk Oyunları Müsabakaları, 7 okuldan 180 genç sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara ödül töreni düzenlendi.

  • Samsunspor Süper Lig'de Evinde Güçlü, Deplasmanda Zayıf
    15:19 Samsunspor Süper Lig'de Evinde Güçlü, Deplasmanda Zayıf

    Samsunspor, Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı maçlarda elde ettiği 36 puanın 29'unu kazanırken, deplasmanda sadece 7 puan alabildi. Samsunspor, kalan 8 maçta 4'ünde evinde oynayacak ve 4'ünde deplasmanda mücadele edecek.

  • Giresun Belediyesi, çöp sahasını spor kompleksine dönüştürdü
    15:15 Giresun Belediyesi, çöp sahasını spor kompleksine dönüştürdü

    Giresun Belediyesi tarafından bir dönem çöp depolama sahası olarak kullanılan bölge, ıslah edilerek spor kompleksine dönüştürüldü. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, projenin 40 yıllık çöp sahası olduğunu belirtti. Proje kapsamında 160 bin metreküp çöp kaldırıldı ve 32 bin metrekarelik alana yeşil alan, peyzaj alanı, yürüyüş yolu, spor sahaları, kafeterya ve bekleme alanları gibi birçok bölüm yapıldı. Şenlikoğlu, projenin şehrin ekonomik canlılığına ve insanların hizmet alabileceği sosyal alanların genişlemesine katkı sağlayacağını belirtti ve vatandaşların memnuniyetini dile getirdi.

  • Burdur Gölü'nün kuruyan alanları ekstrem sporlara ev sahipliği yapıyor
    15:10 Burdur Gölü'nün kuruyan alanları ekstrem sporlara ev sahipliği yapıyor

    Kuraklık nedeniyle çekilen Burdur Gölü arazisi, enduro ve off-road tutkunlarının yeni adresi haline geldi. Hafta içi yaşadıkları iş stresini Burdur Gölü kenarında atan sporcular, doğal parkurda eğlenceli vakit geçiriyor. Burdur Gölü'nün kuruyan alanları, yamaç paraşütü, enduro ve off-road sporlarıyla ilgilenenler için ideal bir ortam sunuyor. Ancak sporcular, gölün daha fazla yok olmaması için harekete geçilmesini istiyor.

  • TSYD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Görev Dağılımını Belirledi
    14:46 TSYD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Görev Dağılımını Belirledi

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesinin olağan genel kurulu sonrası seçilen yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı yapılarak yeni yönetim kurulu belirlendi. Başkan Selçuk Kılıç liderliğindeki yönetim kurulu, Barış Yurduseven, Yunus Emre Sel, Nurgül Günaydın, Özer Çalık, Yahya Karabina ve İsmail Düzgün'den oluşuyor.

  • Kayserispor, Alanyaspor maçı sonrası izne ayrıldı
    14:44 Kayserispor, Alanyaspor maçı sonrası izne ayrıldı

    Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, Alanyaspor ile oynadığı maçın ardından izne ayrıldı. Sarı kırmızılılar, Perşembe günü tekrar toplanarak hazırlıklarına devam edecek.

  • Şehit babasının kabrine notla duygulandırmıştı, belediye başkanı yalnız bırakmadı
    14:34 Şehit babasının kabrine notla duygulandırmıştı, belediye başkanı yalnız bırakmadı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah'ı Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı. Çorum'da düzenlenen törende şehit Habip Gökçe'nin kabrinde, Mirayşah tarafından bırakılan not vatandaşları duygulandırdı. Çorum Belediye Başkanı Aşgın, Mirayşah'ın jimnastik yarışmasını izlemek için onun yanına gitti ve tebrik etti.

  • Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ramazan Ayında Fırınları Denetledi
    14:33 Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ramazan Ayında Fırınları Denetledi

    Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı dolayısıyla fırınları hijyen kuralları, gramaj ve etiket fiyatları açısından denetledi. Denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. Denetimler ramazan boyunca devam edecek.

  • Hacılar Erciyesspor, Ulalarspor ile berabere kaldı
    14:32 Hacılar Erciyesspor, Ulalarspor ile berabere kaldı

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında oynadığı Ulalarspor maçından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Maçta Hacılar Erciyesspor'un golünü Yusuf Karaboğa atarken, Erzincan Ulalarspor'un golünü Abdulkerim Yucar kaydetti.

  • Statta kıyamet koparken Serdar'ın yaptıklarına kimse anlam veremedi
    14:30 Statta kıyamet koparken Serdar'ın yaptıklarına kimse anlam veremedi

    Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a konuk olduğu maçta İsmail Kartal'ın başına isabet eden yabancı madde sonrası Serdar Dursun'un bordo-mavili taraftarları selamladığı görüldü. Dursun'un o anlarına kimse anlam veremedi.

    8
  • Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Anadolu Üniversitesi maçını değerlendirdi
    14:27 Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Anadolu Üniversitesi maçını değerlendirdi

    Elazığspor'un başında çıktığı 17. maçtan da yenilgisiz ayrılan ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atan teknik direktör Bülent Yenihayat, Anadolu Üniversitesi maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Yenihayat, takımın kart problemine dikkat çekerek, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini ve her maçın final niteliği taşıdığını belirtti.

  • Talasgücü Belediyespor İnegöl Kafkasspor ile berabere kaldı
    14:23 Talasgücü Belediyespor İnegöl Kafkasspor ile berabere kaldı

    TFF 3. Lig 1. Grup'ta Talasgücü Belediyespor, evinde İnegöl Kafkasspor ile golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı. Maçta sarı kartlar da çıktı.

  • Okul Sporları Judo Küçükler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Van'da Sona Erdi
    14:20 Okul Sporları Judo Küçükler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Van'da Sona Erdi

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2023-2024 faaliyet programında yer alan Okul Sporları Judo Küçükler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Van'da sona erdi. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen müsabakalara 13 ilin 141 sporcu ve 35 hakem ile antrenörü katıldı. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü judo sporcuları 4 birincilik ve 1 üçüncülük madalyası kazandı.

  • Çorum Belediye Başkanı, şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki çocuğu yalnız bırakmadı
    14:20 Çorum Belediye Başkanı, şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki çocuğu yalnız bırakmadı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah'ı Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı. Çorum Belediye Başkanı, Mirayşah'ın jimnastik yarışmasını izleyerek tebrik etti ve ona başarılar diledi. Mirayşah'ın babasının kabrine bıraktığı notta duygusal ifadeler yer aldı.

  • Hasketbol Spor Kulübü Mersin Barosu'nu mağlup ederek 2. sıraya yükseldi
    14:18 Hasketbol Spor Kulübü Mersin Barosu'nu mağlup ederek 2. sıraya yükseldi

    Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, Mersin Barosu Spor Kulübü'nü 91-79 yenerek grupta 2. sıraya yükseldi. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, galibiyetin ardından hedeflerinin Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor Kulübü maçında da galibiyet olduğunu belirtti.

  • Muğla'da düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası'na 185 sporcu katıldı
    14:06 Muğla'da düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası'na 185 sporcu katıldı

    Türkiye Cumhuriyeti'nin önsözü olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında düzenlenen Muğla Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası'na 17 ilden 185 sporcu katıldı.

  • Olaylı maçın faturası Fener'e mi yoksa Trabzon'a mı çıkacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı
    13:55 Olaylı maçın faturası Fener'e mi yoksa Trabzon'a mı çıkacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı

    Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananların ardından kimlere, ne cezalar verileceği merakla bekleniyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Spor Hukuku Enstitüsü Başkanı Avukat Alpay Köse'ye göre olaya karışan Fenerbahçeli futbolcular 5-10 maç arası ceza alabilir. İşte taraftarlar ve futbolcular için ceza olasılıkları...

    49
  • Kuraklık Nedeniyle Çekilen Burdur Gölü Ekstrem Sporcuları Bir Araya Getiriyor
    13:54 Kuraklık Nedeniyle Çekilen Burdur Gölü Ekstrem Sporcuları Bir Araya Getiriyor

    Kuraklık nedeniyle çekilen Burdur Gölü, enduro, off-road ve yamaç paraşütü gibi ekstrem sporcuları bir araya getirerek doğal parkur oluşturuyor. Gölün çekilmesiyle ortaya çıkan alan, hafta sonları sporcuların eğlence merkezi haline geliyor. Sporcular, gölün daha fazla yok olmaması için harekete geçilmesini istiyor.

Advertisement