Ağaca asılı kalan otomobil 3 saatin sonunda vinçle kurtarılabildi - Son Dakika
3.Sayfa

Ağaca asılı kalan otomobil 3 saatin sonunda vinçle kurtarılabildi

Ağaca asılı kalan otomobil 3 saatin sonunda vinçle kurtarılabildi Ekipler kaybolan araçları bulabilmek için çalışma başlattı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde taşan derenin sürüklediği otomobil derenin üzerinde asılı kaldığı yerden 3 saatlik bir çalışmanın ardından kurtarılabildi.

30.10.2020 22:02  Güncelleme: 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağaca asılı kalan otomobil 3 saatin sonunda vinçle kurtarılabildi

Ekipler kaybolan araçları bulabilmek için çalışma başlattı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde taşan derenin sürüklediği otomobil derenin üzerinde asılı kaldığı yerden 3 saatlik bir çalışmanın ardından kurtarılabildi.

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Beylikbağı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçe genelinde aniden bastıran şiddetli yağmur sonrasında bir fabrikanın otoparkında bulunan 4 otomobil, yağış suları ile yükselen ve fabrika alanına taşan derede sürüklenmeye başladı. Sele kapılan otomobillerden Ahmet Doğan'a ait 41 PJ 093 plakalı Opel marka otomobil, sürüklenerek dere yatağına düştü. Derenin yükselmesiyle birlikte sürüklenen otomobil, İstanbul Caddesi D-100 Yanyol'un yanında bir ağaç ve duvar arasında asılı kaldı. Aracı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil yardım ekiplerine haber vererek hemen yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, asılı kalan aracı kurtarmak için çalışma başlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise tedbir amacıyla yolu trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri ağacın bir kısmını kestikten sonra bölgeye vinç çağırıldı. Vincin gelmesiyle birlikte derenin hemen üzerinde asılı kalan araca halat bağlandı. Araç, vinç yardımıyla yaklaşık 3 saat asılı kaldığı yerden kurtarıldı. Araç kurtarılırken ise polis ekipleri vatandaşları aracın yanından uzaklaştırarak tedbir aldı. Kuratırılan araç daha sonra çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Araç kaldırıldıktan sonra ise cadde yeniden kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı. İtfaiye ve polis ekipleri ise, derede ve derenin çevresinde kaybolan araçları bulabilmek için çalışma başlattı.

Uzun süre havada asılı kalan aracında büyük bir hasar olduğunu dile getiren araç sahibi Ahmet Doğan, "Araç park halindeydi. Yağmurla birlikte bütün arabalar havalandı, aşağıya doğru akmaya başladı. Benimki de kanala düştü. Kanalda, E-5 Yanyol'da asılı kaldı. 4-5 saat burada kaldık. Sağ olsun polisler ve itfaiye geldi. Ağaçları kestiler. Kaskolu olduğu için Kasko çekici gönderdi. Şuan da Araç servise gidecek. Araçta büyük bir hasar var. Ön tampon, arka tampon, aynalar, baya bir hasar olmuş yani" dedi.

Ağaca asılı kalan otomobil 3 saatin sonunda vinçle kurtarılabildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağaca asılı kalan otomobil 3 saatin sonunda vinçle kurtarılabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Malatya'da 30 yaşındaki bir şahıs babasının gözleri önünde intihar etti
    02:57 Malatya'da 30 yaşındaki bir şahıs babasının gözleri önünde intihar etti

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, 30 yaşındaki Onur A., babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurarak intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, adli tıp kurumuna gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Şırnak'ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı
    02:47 Şırnak'ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı

    Şırnak'ın Uludere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil dereye düştü. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için morga gönderildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde araç dereye düştü: 4 ölü, 1 yaralı
    02:40 Şırnak'ın Uludere ilçesinde araç dereye düştü: 4 ölü, 1 yaralı

    Şırnak'ın Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkarak dereye düşen araçta bulunan 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kazanın nedeni henüz bilinmiyor. Olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı, Uludere Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise otopsi için hastane morguna gönderildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Burdur'da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı
    01:59 Burdur'da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı

    Burdur'un Bucak ilçesinde bir motosiklet sürücüsü, virajı alamayarak dereye düştü ve yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

  • Bucak'ta motosiklet sürücüsü dereye düşerek yaralandı
    01:36 Bucak'ta motosiklet sürücüsü dereye düşerek yaralandı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada, virajı alamayan bir motosiklet sürücüsü dereye düşerek yaralandı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

  • Çanakkale Valiliği, Orman Yangınları İçin Risk Uyarısı Yaptı
    00:47 Çanakkale Valiliği, Orman Yangınları İçin Risk Uyarısı Yaptı

    Çanakkale Valiliği, beklenen sıcak hava ve kuvvetli rüzgar nedeniyle orman yangınları açısından risk oluşabileceğini belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Valilik, orman yangınlarının çoğunun beşeri hatalardan kaynaklandığını ve ateşin kesinlikle uzak durulması gerektiğini vurguladı. Vatandaşlar, herhangi bir orman yangını fark ederlerse 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmaları gerektiği konusunda uyarıldı.


Advertisement