Trabzonspor Başkanı, Sakatlığı Nedeniyle Sezonu Kapatan Onazi'ye Moral Verdi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Başkanı, Sakatlığı Nedeniyle Sezonu Kapatan Onazi'ye Moral Verdi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Çaykur Rizespor mücadelesinde aşil tendonu kopan Onazi'yi ameliyat öncesinde ziyaret etti.

24.12.2018 15:45  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayan Trabzonspor'da Onazi şoku yaşandı. Karşılaşmanın ilk yarısında aşil tendonu kopan ve yerini Kucka'ya bırakan Nijeryalı futbolcu, bugün ameliyat oldu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Onazi'yi ameliyat olduğu hastanede operasyon öncesinde ziyaret ederek moral verdi.

Karşılaşmanın ardından Trabzon'dan İstanbul'a getirilen 26 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı. Bu sezon ligde 16 maçta forma giyen Onazi, 2 kez gol sevinci yaşarken 1 de asist yaptı.

Trabzonspor Başkanı, Sakatlığı Nedeniyle Sezonu Kapatan Onazi\'ye Moral Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Başkanı, Sakatlığı Nedeniyle Sezonu Kapatan Onazi'ye Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mehmet kocaoglu : Sayın başkanım bir Mersinli olarak size saygı duyuyorum Türk futbolunun sizin gibi başkanlara ve yöneticilere ihtiyacı var başarılar diliyorum 7 0 Yanıtla
  • Fırtına: Teşekkürler onazi, teşekkürler başkan, bu formayı seveni yürekten seveni severiz. 1 1 Yanıtla
  • İsmail Çakır : Başkan bir Galatasaray lı olarak sizi canı gönülden kutluyorum helal olsun böyle bir dönemde takımı alıp bu seviyelere çıkartıp kişiliğinizi yönetime yansıttığınız ve hiçbir olumsuzluğun arkasına sığınmadan sadece yonettiginiz için kutluyorum 2 0 Yanıtla

Advertisement