Ağar Küslerle Buzları Eritiyor - Son Dakika
Güncel

Ağar Küslerle Buzları Eritiyor

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Bir Dönem Yol Arkadaşlığı Yaptığı, Sonra Ayrı Düştüğü İsimlerle Arasındaki Buzları Eritiyor.

24.12.2006 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, bir dönem yol arkadaşlığı yaptığı, sonra ayrı düştüğü isimlerle arasındaki buzları eritiyor.

Aralık 2002'de liderlik koltuğuna oturan ve DYP'nin patronluğunda dört yılı geride bırakıp beşinci yılına adım atan Ağar, bu süre içinde önemli isimlerle yollarını ayırdı.

Mehmet Ali Bayar, Reha Çamuroğlu, Saffet Kaya, Hasan Subaşı, Ali Rıza Gönül, Oğuz Tezmen, Yıldırım Ulupınar, Serhan Yücel, İlyas Yılmazyıldız, Nevfel Şahin, Musa Konyar, Zekeriya Er ve Fadıl Ünver bu isimlerden bazıları oldu.

Ancak aradan geçen zamanda partisini yeni isimlerle takviye eden Ağar, seçime giderken küskünleri de kazanmaya hız verdi.

Bu çerçevede, DYP'nin 2005 kongresi sonrası Ağar'a karşı oluşan muhalefetten Çanakkale eski Milletvekili Nevfel Şahin, Büyük Kongre'nin iptali için dava açan Ağrı eski Milletvekili Musa Konyar, 2004 yerel seçimleri sonrası il örgütü krizi nedeniyle uzaklaşan Antalya eski Belediye Başkanı Hasan Subaşı gibi isimlerle aradaki buzlar eritildi.

Ayrıca bir dönem Vakıflar Genel Müdürü olan Fadıl Ünver, eski GİK üyesi Zekeriya Er gibi, yönetime mesafeli olan isimlerin bu süreçte gönülleri alındı.(ANKA)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ağar Küslerle Buzları Eritiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement