Ağbaba'dan Korkut Özal İçin Taziye Mesajı - Son Dakika
Yerel

Ağbaba'dan Korkut Özal İçin Taziye Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kardeşi Korkut Özal için bir taziye mesajı yayımladı.

02.11.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal için bir taziye mesajı yayımladı. Ağbaba, Korkut Özal'ın hem bürokrasi hayatında hem de siyasi hayatta derin izler bıraktığını Malatyalı kimliğini her zaman ön planda tuttuğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hayatını kaybeden Korkut Özal ile ilgili bir taziye mesajı yayımladı.

Ağbaba mesajında, "Malatya'nın önemli siyaset adamlarından, eski bakanlardan Korkut Özal'ın vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Özal soy ismi Malatya için unutulmaz kimliklerdendir. Korkut Özal da her Malatyalının yakından tanıdığı önemli siyaset adamlarındandır. Hem bürokrasi hayatında hem de siyasi hayatta derin izler bırakan, Malatyalı kimliğini her zaman ön planda tutan Korkut Özal'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm Malatyalılara başsağlığı dileklerimi iletiyorum" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağbaba'dan Korkut Özal İçin Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement