Ağbal: Uşak Belediyeciliğe Mührünü Vurmuş - Son Dakika
Güncel

Ağbal: Uşak Belediyeciliğe Mührünü Vurmuş

Ağbal: Uşak Belediyeciliğe Mührünü Vurmuş

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Uşak'taki iş adamlarıyla bir araya gelmek, kentteki yatırımları yakından incelemek ve yürütülen kurum çalışmalarını kapsamlı bir şekilde görmek üzere Uşak'a geldi.

14.04.2018 11:54  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağbal, kentte belediyecilik anlamında önemli hizmetler yapıldığını vurguladı

Uşak'ı ziyaret eden Maliye Bakanı Naci Ağbal Uşak'ta girişimcilik ve sanayicilik anlamında köklü bir birikim olduğunu, Uşak Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaların şehri değiştirdiğine işaret etti. Ziyaretinde AK Parti hükümetinin en büyük emelinin hizmet etmek olduğunu dile getiren Bakan Ağbal, "Vatandaşın yapılmasını beklemediği büyük hizmetleri bile artık normal bir hale getirdik. Bununla birlikte gönül köprüleri kuruyor, halkımızın derdini dert ediniyoruz." diyerek Türk halkının hizmetleri gördüğünü ve Uşak'ta belediyeciliğin en iyi şekilde yaşatıldığını ifade etti. Ağbal, "Belediye Başkanımızla iftihar ediyoruz. Bugün burada çalışmalarını gördük. Gerçekten AK Parti Belediyeciliğinin mührünü Uşak'a vurmuş." açıklamalarında bulunarak Türkiye'de sanayiden konut ve ticari alana dönüşümün ilk örneği olan ve yatay mimarisiyle dikkat çeken Kentsel Dönüşüm projesinin kente değer kattığının altını çizdi.

KENT PARK MALİYE BAKANI AĞBAL'IN DESTEĞİYLE HIZ KAZANACAK

Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın yaptığı sunumda projeleri tek tek değerlendiren Naci Ağbal, Kent Meydanı projesinde bir hayli yol kat edildiğini, şehir insanın böyle nefes alan projelere ihtiyaç duyduğunu söyledi. Ağbal projenin en kısa zamanda hayata geçmesi için tam destek belediyenin yanında olduğunu ifade etti. Bakan Ağbal şöyle devam etti: "Daha önce Başkan Nurullah Cahan ile Bakanlıktaki görüşmemizde bu proje hakkındaki heyecanını görmüştüm. Şimdi ise ne kadar güzel işlere imza attığınızı görüyorum. İçişleri Bakanlığı ile birlikte şehre değer katan bir alan ortaya çıkaracağız. Kensel dönüşüm alanı yatay mimari ile çok güzel bir merkez olmuş. Uşak'a sanayi kenti olduğu için her zaman önem veriyorum. Bu sanayiler kalkınmanın anahtarı konumunda ve bu uğurda Uşak'ın destekçisiyiz."

UTAŞ'IN 150 MİLYONA YAKLAŞAN BÜTÇESİ GURUR VERİCİ

Başkan Nurullah Cahan'ın Uşak Belediyesi'ne ait UTAŞ ile yaptığı işler ve bütçesi hakkında gerçekleştirdiği sunum Bakan Ağbal tarafından dikkatle izlendi. Ağbal, yapılan işlerin heyecan verici olduğunu belirterek "Uşak böyle devam ederse, yaşam alanları ile ferah bir kent olacak. AK Parti Belediyeciliği ihya edilmiş."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağbal: Uşak Belediyeciliğe Mührünü Vurmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement