Ağlayarak İstifa Eden Başkan Uğur, Erdoğan'ı Aradı Ancak Cevap Alamadı - Son Dakika
Güncel

Ağlayarak İstifa Eden Başkan Uğur, Erdoğan'ı Aradı Ancak Cevap Alamadı

Abdülkadir Selvi, tehdit edildiğini söyleyerek istifa eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradığını ancak görüşemediğini söyledi.

02.11.2017 22:08  Güncelleme: 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci Abdülkadir Selvi, CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu "Gece Görüşü" programında, ağlayarak istifa eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un Cumhurbaşkanı'nı aradığını ve not bıraktığını söyledi. Selvi, Erdoğan'ın dönüş yapıp yapmadığına dair bilgi sahibi olmadığını söyledi.

"TEHDİT EDİLDİM" DEMİŞTİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebi üzerine geçtiğimiz günlerde istifa etmiş, istifa ederken de "Tehdit edildim. " demişti. Erdoğan ise Uğur'un tehdit edildim sözlerine " Ben o açıklamasından dolayı üzgünüm." yanıtını vermişti.

"O AÇIKLAMASINDAN DOLAYI ÜZGÜNÜM"

İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri:

Sayın başkanın tehdit edildiğine yönelik bize ulaşan herhangi bir bilgi yok. Ben o açıklamasından dolayı üzgünüm. Kendisi, siyasette bunca zaman tecrübesi olan, belediye başkanlığı yapan biri olarak, o türden bir tehdit varsa nereyi ya da hangi mercileri araması gerektiğini gayet iyi bilir.

"YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ"

Bir tehdit varsa ilgili mercileri, gerekirse bizi pekâlâ arayabilirdi. Araması halinde de pekâlâ olayın üzerine gidilirdi. Biz de ima edildiği türden bir tehdit durumunda herhalde kendisini yalnız bırakacak değiliz. Bırakın Edip Bey'i, kim olursa olsun, birine o tür bir tehdit durumunda gerekli müdahale tabii ki yapılır.

Ağlayarak İstifa Eden Başkan Uğur, Erdoğan\'ı Aradı Ancak Cevap Alamadı

Son Dakika Güncel Ağlayarak İstifa Eden Başkan Uğur, Erdoğan'ı Aradı Ancak Cevap Alamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement