Ağrı'da 6 ayrı hırsızlık olayı güvenlik kameralarına böyle yansıdı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da 6 ayrı hırsızlık olayı güvenlik kameralarına böyle yansıdı

Ağrı'da 6 ayrı işyerinde gerçekleşen hırsızlık olaylarını çözen ekipler 2 kişiyi yakaladı, 4 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızlık Şube Ekipleri, 6 farklı hırsızlık olayını bir günde çözdü ve 6 şahıstan 2'sini yakaladı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

02.06.2023 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da 6 ayrı hırsızlık olayı güvenlik kameralarına böyle yansıdı

AĞRI - Ağrı'da 6 ayrı işyerinde gerçekleşen hırsızlık olayını çözen ekipler 2 kişiyi yakaladı, 4 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ağrı'da, 6 ayrı işyerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına yönelik Asayiş Şube Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan detaylı çalışmalar ve operasyonlar sonucunda, duvar boyası çalan ve çeşitli hırsızlık suçlarından kaydı bulunan B.K, markette ait buzdolabını kırarak hırsızlık yapan A.A, giyim mağazasından parfüm çalan H.K, yine bir giyim mağazasına girerek telefon çalan İ.K, büfeden 20 karton sigara çalan A.K, bir çay evinin korkuluğunu kırmak suretiyle çok sayıda sigara çalan M.K. isimli şahısları tespit edildi.

Toplamda 6 farklı hırsızlık olayını bir günde çözen Hırsızlık Şube Ekipleri, hırsızlık suçları başta olmak üzere çok sayıda suç kayıtları bulunan 6 şahıstan B.K. ve A.K. isimli şahsın operasyon kapsamında yakalandığı ve işlemlerinin devam ettiği ayrıca diğer tespit edilen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yoğun çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Ağrı\'da 6 ayrı hırsızlık olayı güvenlik kameralarına böyle yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da 6 ayrı hırsızlık olayı güvenlik kameralarına böyle yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement