Ağrı'da 7 terörist etkisiz hale getirildi - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da 7 terörist etkisiz hale getirildi

Ağrı\'da 7 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Ağrı kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen hava destekli operasyonda 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

09.11.2019 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı, Ağrı kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen hava destekli operasyonda 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları kapsamında Ağrı kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca hava destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda, silahlı 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Ağrı kırsalında 7 Kasım'da 8 terörist etkisiz hale getirilmişti. Böylece bölgede yürütülen operasyonlar kapsamında son 3 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 15 oldu.

Valilikten yapılan açıklamada ise İl Jandarma Komutanlığı, Doğubayazıt 1'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birlikler tarafından, 7 Kasım'da Ağrı Dağı bölgesinde hava destekli "Kıran-4 Şehit Jandarma Er Oktay Gümüş" operasyonunda tespit edilen 8 teröristin etkisiz hale getirildiği hatırlatıldı.

Bölgede devam eden hava destekli operasyonda tespit edilen 7 teröristin daha etkisiz hale getirildiği ifade edilen açıklamada, operasyonun başladığı tarihten bu yana bölgede 15 teröristin etkisiz hale getirildiği ve operasyonların aralıksız sürdüğü kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da 7 terörist etkisiz hale getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement