Ağrı'da Bayramlaşma Programı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Bayramlaşma Programı

Ağrı\'da Bayramlaşma Programı

Ağrı'da Kurban Bayramı programında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

29.10.2012 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramlaşma programı Ağrı Devlet Hastanesi'nin ziyareti ile başladı. Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı Milletvekilleri Dr. Mehmet Kerim Yıldız, Fatma Salman Kotan ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastane girişinde Başhekim Fatih Selvi ve hastane çalışanları tarafından karşılanan Vali Tekinarslan, hastane girişinde bekleyen hasta yakınları ile bayramlaştı, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra KBB ve Genel Cerrah Servisi'nde yatan hastaları ziyaret eden Vali Tekinarslan, hastaların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Vali Tekinarslan, hastalarla bir süre sohbet ettikten sonra beraberindekilerle Erkek Yetiştirme Yurduna geçti.

Yurtta kalan çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Tekinarslan, öğrencilerin ders durumları hakkında ilgililerden bilgi aldı. Öğrencilere ihtiyaçlarını ve hedeflerini soran Vali Tekinarslan, protokol üyeleri ile birlikte yanında getirdiği hediyeleri verdi.

Bayramlaşma programı öğretmen evinde düzenlenen etkinlikle devam etti. İl protokolü ile vatandaşların katıldığı programda Ağrı Valiliği ile Ağrı Belediyesi'nin ortaklaşa organizasyonunda Ağrı yöresinin has "Helise" yemeği konuklara dağıtıldı.

Konuklarla tek tek bayramlaşan Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, bütün Ağrılı hemşerilerimin bayramını kutluyorum diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da Bayramlaşma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement